Årets Studieby 2022: Se Danmarks 10 bedste studiebyer

Er du i gang med at overveje, hvor du gerne vil læse din kommende uddannelse? På studentum.dk har vi kåret Danmarks bedste studiebyer for at hjælpe dig med at træffe det rette valg af din kommende studieby. Se vinderen her! 

Årets Studieby 2022: Se Danmarks 10 bedste studiebyer

Hvilken studieby er den helt rigtige for dig? Det spørgsmål har måske fyldt en del i dit hoved, hvis du er ved at vælge uddannelse. Skal det være tæt på familien? Skal det være et sted med gode muligheder for sport, kultur eller byliv? Skal det være en by hvor du kan bo billigt? Vi ved godt at det kan være et svært valg, og spørgsmålene er mange. Derfor har vi her på studentum.dk for fjerde år i træk kåret Danmarks bedste studiebyer, for at hjælpe dig med at træffe det rette valg af kommende studieby. For andet år i træk tager Aarhus titlen som Årets Studieby 2022. Se resten af top 10 nedenfor og bliv klogere på dine mange muligheder.

På studentum.dk ved vi alt om, hvor svært det kan være at vælge ens kommende studieby. Derfor har vi foretaget en landsdækkende studieundersøgelse blandt unge i Danmark for at blive klogere på, hvad der er vigtigt, når det kommer til dit valg af kommende studieby. Undersøgelsen viste, at de parametre som unge prioriterer højest er: Karriere muligheder, transport muligheder, faglighed, muligheder for studiejob, kultur, sport og fritid, billig bolig, byliv og tryghed. Jeres svar i undersøgelsen har vi brugt til at rangere studiebyerne og således fundet frem til Danmarks bedste studiebyer 2022. 

Top 10: Danmarks bedste studiebyer 2022

1. Aarhus

2. Aalborg

3. København

4. Odense

5. Esbjerg

6. Herning

7. Kolding

8. Bornholm

9. Horsens

10. Vejle

Læs mere om Danmarks bedste studiebyer

Vil du gerne vide mere om Danmarks bedste studiebyer 2022? Her kan du klikke dig ind og læse mere om, hvad byerne scorer højt på, og hvad de kan tilbyde dig som studerende: 


  Om undersøgelsen | Årets studieby 2021 | English version


Annoncer