Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Spansk i Costa Rica

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Costa Rica

Video

     

Om uddannelsen

Lær spansk i Costa Rica ved Playa Tamarindo

Tag et spansk kursus på sprogskole i Costa Rica

Costa Rica er for dig, der elsker naturen. Det er her de gigantiske havskildpadder klækker deres æg, regnskovene har et rigt fugleliv og brøleaber svinger sig i træerne. Tag på sprogskole i Costa Rica med EF og oplev howleraber svingende fra gren til gren midt i Playa Tamarindo - en af Costa Ricas populæreste kystbyer. 

Der starter nye spansk kurser i Playa Tamarindo hver mandag året rundt. Rejs når det passer dig og grib chancen for at nyde de hvide sandstrande, frodige nationalparker og bjerge, smage lokale eller internationale delikatesser og opleve det unge natteliv med salsadiskoteker og beach parties, mens du lærer spansk i Costa Rica sammen med andre EF studerende fra mere end 100 forskellige lande.


Lær spansk og vær en del af en bæredygtig økoturisme

På dit spansk kursus på vores spanske sprogskole kan du melde dig til et praktikprogram inden for naturbevarelse og økoturisme. Det kan være med til at give dig en international karriere. Samtidig med dit spansk kursus lærer du om Costa Ricas kultur, madlavning og Costa Ricas nationalparker.

Costa Rica er miljøbeskyttet, og derfor er økoturisme en national stolthed og en økonomisk motor. Det er det bedste sted at starte din karriere i biologi, økoturisme og miljøbevarelse.

EF sørger for at du lærer spansk, oplever Costa Ricas skønne natur og lærer trinene til salsa guidet af en 'Tico', som de lokale kaldes. Kontakt EF og hør mere om dit spansk kursus i Costa Rica!

Indkvartering

EF Education First tilbyder en række forskellige muligheder for indkvartering under dit sprogskole- eller udenlandsophold. På den måde kan du selv bestemme, hvordan dit ophold skal se ud. Det er ikke alle former for indkvartering som tilbydes på alle destinationer, men her ser du et udpluk:

  • Værtsfamilie – Trygt miljø og helt tæt på lokalbefolkningen
  • EF Campus –  oplev det lokale universitetsliv
  • EF Kollegium – Altid centralt i byen og fleksibel og uafhængig indkvartering

Eksamen og diplom

Uddannelsen forbereder dig for en anerkendt international sprogeksamen, fx TOEFL/TOEIC eller Cambridge. Hvis du studerer over en længere periode får du et diplom efter afsluttet kursus.

EF tilbyder også akademiske uddannelser og udvekslingsprogrammer. For mere information om disse uddannelser, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Pris

For information om priser, besøg skolens hjemmeside eller udfyld en interesseanmeldelse nederst på siden.

Få information

 

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Spansk i Costa Rica

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Spansk i Costa Rica endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer