Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus – Spansk i Malaga

EF Education First
Spansk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Malaga

Video

   

Om uddannelsen

EF sprogskole i Malaga

EF i solrige Malaga - Costa del Sol´s juvel

Mange kulturer har haft indflydelse på Malaga, såvel romer som maurer og spanioler har sat sit tydelige præg på Malagas køkken og kulturliv. Selvom solturister fra hele verden hvert år besøger byen, er det lykkedes byen at bevare sin hyggelige charme. Nyd en rygende varm paella på en havnecafé, prøv hesteridning på stranden eller tag en shoppingtur i de farverige butikker langs de brolagte boulevarder. Oplev mere af kulturen! Besøg Picasso´s fødselssted eller Flamencomuseet, deltag i vandsportsaktiviteter på stranden eller mød dine venner over nogle tapas på trendy Zona La Malgueta. Du kan også bare nyde en hel dag på de lange, flotte sandstrande og afslutte aftenen med et glas rødvin og den fantastiske solnedgang. Hvad end du foretager dig, finder du den spanske gæstfrihed og varme. Den nybyggede skole i Malaga er placeret i udkanten af Zona el Paulo, i gåafstand til den palmefyldte strandpromenade. De moderne klasselokaler og den afslappede undervisningsform gør det nemt at føle sig hjemme. Skolen er udstyret med trådløst internet og for den som har lyst til en svømmetur mellem lektionerne, ligger stranden lige i nærheden.

I Malaga kan du læse følgende kurser:

  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Academic Year (6 / 9 måneder med start 25. september)

Ansøgning og adgangskrav

EF Malaga

Skolen tillemper fleksible kursuslængder på sprogstudierne, de kan vare fra 2 til 52 uger. Vælger du at læse et akademisk studieår kan du vælge mellem et ophold på 6 måneder respektive 1 år. Du vælger selv hvor mange uger og hvor intensivt du vil studere når du ansøger. De kortere sprogkurser starter hver mandag, året rundt. Sommerkurserne er mellem januar og marts og de længere ophold starter ved bestemte tilfælde.

For mere information om startdatoer og niveauer, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsalternativ. EF

Indkvartering i Malaga

EF Værtsfamilier At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt som du på en naturlig måde lærer sproget. Spiser du sammen med værtsfamilien og deltager i deres daglige gøremål udvikles sprogkundskaberne betydeligt. EF International House Dette er alternativet for dig som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden i et stort kollegium som man kalder EF International House. Kollegierne ligger på eller i tilknytning til skolen. I Malaga bor de studerende i tresengs- og firesengsværelser med morgenmad mandag til fredag for 350 kr. om ugen. Enkeltværelse koster 675 kr. om ugen. Der er TV og andre faciliteter på hvert værelse.

Eksamen og diplom

Uddannelsen forbereder dig for en anerkendt international sprogeksamen, fx TOEFL/TOEIC eller Cambridge. Hvis du studerer over en længere periode får du et diplom efter afsluttet kursus. EF tilbyder også akademiske uddannelser og udvekslingsprogrammer. For mere information om disse uddannelser, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Anne Kaiser
(4)
Varmen, omgivelserne, sproget og EF medarbejderne var med til at gøre disse 3 uger nogle af de bedste jeg har haft. Gennem deres meget professionelle arbejde og entusiasme for at lære os spansk var meget imponerende. Jeg vil klart anbefale alle til at tage til Malaga og forbedre sig og få en oplevelse for livet! Dette var 2 gang jeg var af sted ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus – Spansk i Malaga

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer