Sprogkursus – Spansk i Malaga

EF Education First
Spansk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Malaga

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

EF sprogskole i Malaga

EF i solrige Malaga - Costa del Sol´s juvel

Mange kulturer har haft indflydelse på Malaga, såvel romer som maurer og spanioler har sat sit tydelige præg på Malagas køkken og kulturliv. Selvom solturister fra hele verden hvert år besøger byen, er det lykkedes byen at bevare sin hyggelige charme. Nyd en rygende varm paella på en havnecafé, prøv hesteridning på stranden eller tag en shoppingtur i de farverige butikker langs de brolagte boulevarder. Oplev mere af kulturen! Besøg Picasso´s fødselssted eller Flamencomuseet, deltag i vandsportsaktiviteter på stranden eller mød dine venner over nogle tapas på trendy Zona La Malgueta. Du kan også bare nyde en hel dag på de lange, flotte sandstrande og afslutte aftenen med et glas rødvin og den fantastiske solnedgang. Hvad end du foretager dig, finder du den spanske gæstfrihed og varme.

Den nybyggede skole i Malaga er placeret i udkanten af Zona el Paulo, i gåafstand til den palmefyldte strandpromenade. De moderne klasselokaler og den afslappede undervisningsform gør det nemt at føle sig hjemme. Skolen er udstyret med trådløst internet og for den som har lyst til en svømmetur mellem lektionerne, ligger stranden lige i nærheden.

I Malaga kan du læse følgende kurser:

  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (32 lektioner/uge og træning til DELE) 

Ansøgning og adgangskrav

EF Malaga

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

For mere information om startdatoer og niveauer, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsmuligheder. EF

Indkvartering i Malaga

EF Værtsfamilier At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt som du på en naturlig måde lærer sproget. Du modtager morgenmad og aftensmad i hverdagene, og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen. 
EF Campus Dette er alternativet for dig som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden i et stort campus. I Malaga bor de studerende i tresengs- og firesengsværelser med morgenmad mandag til fredag. 

Eksamen og diplom

Kursister som tager et EF spanskkursus modtager et EF diplom eller certifikat ved sin afslutning. Det er et officielt dokument som er bevis på, at du har gennemført kurset og dine resultater heraf. Du kan bl.a. vedlægge certifikatet dit CV eller ved kvote 2 ansøgninger.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus – Spansk i Malaga
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Anne Kaiser

Varmen, omgivelserne, sproget og EF medarbejderne var med til at gøre disse 3 uger nogle af de bedste jeg har haft. Gennem deres meget professionelle arbejde og entusiasme for at lære os spansk var meget imponerende. Jeg vil klart anbefale alle til at tage til Malaga og forbedre sig og få en oplevelse for livet! Dette var 2 gang jeg var af sted ...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus – Spansk i Malaga

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7