Sprogkursus - Spansk i Barcelona

EF Education First
Spansk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Barcelona

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Spanskkursus i Barcelona

Lær at tale spansk midt mellem Gaudis værker

Mærk den latinske puls i Spaniens mest trendy og farverige by, Barcelona - En moderne destination som samtidig har bevaret sine 2000 år gamle traditioner og historie. Her kan du beundre Gaudis surrealistiske arkitektoniske bedrifter i gotisk og Art Nouveau stil som præger byen. Du bør ikke gå glip af de egenartede spir på Sagrada Familia eller eksentriske Parc Güell. Oplev også den smukke Katedral la Seu eller få en smagsoplevelse på en af de mange tapas caféer i Las Ramblas.

Skolen ligger i et eksklusivt kvarter i den nordvestlige del af byen. Hele skolen er udstyret med trådløst internet og der findes mulighed for universitetsforberedende kurser. Tæt på skolen findes en stor levende markedsplads, hvor du kan købe lækre, spanske specialiteter. 

I Barcelona kan du læse følgende kurser:

  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Praktikprogram (praktikforberedelse og 50-100 timers erhvervserfaring)

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsmuligheder: 

EFIndkvartering i Barcelona

EF Værtsfamilier At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt som du på en naturlig måde lærer sproget. Du får morgenmad og aftensmad i hverdagene og alle måltider i weekenderne hos din værtsfamilie inkluderet i prisen. 

EF Kollegium  Dette er alternativet for dig som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden. Kollegiet er i gåafstand til skolen og med egen madlavning. 

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold modtager du et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine spanske kompetencer i tale og på skrift.  

Pris

For information om priser, besøg skolens hjemmeside eller udfyld en interesseanmeldelse nederst på siden.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Spansk i Barcelona
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4

Baseret på 1 evalueringer

Anna Lind Johansen

Jeg var i Barcelona med EF i 3 uger, og det var super :) Jeg syntes at skolen dernede var virkelig fed, og det samme gjaldt det kollegie jeg boede på. Noget af det jeg bedst kunne lide, var den frihed og tid man havde til at udforske byen på egen hånd, da der generelt var meget få obligatoriske aktiviteter, udover skolen selvfølgelig. Noget jeg ...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Spansk i Barcelona

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9