Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Spansk i Barcelona

EF Education First
Spansk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Barcelona

Video

   

Om uddannelsen

Spanskkursus i Barcelona

Lær at tale spansk midt mellem Gaudis værker

Mærk den latinske puls i Spaniens mest trendy og farverige by, Barcelona - En moderne destination som samtidig har bevaret sine 2000 år gamle traditioner og historie. Her kan du beundre Gaudis surrealistiske arkitektoniske bedrifter i gotisk og Art Nouveau stil som præger byen. Du bør ikke gå glip af de egenartede spir på Sagrada Familia eller eksentriske Parc Güell. Oplev også den smukke Katedral la Seu eller få en smagsoplevelse på en af de mange tapas caféer i Las Ramblas. Barcelona er byen som aldrig sover, om aftenen kan du danse dig varm på diskotekerne, hvor salsarytmerne slår eller besøge Europas mest innovative og udsøgte barer som omgiver gaderne i byen. Skolen ligger i et eksklusivt kvarter i den nordvestlige del af byen. Efter lektionstimerne kan du studere i skolens rummelige lokaler, træne dit sprog i et veludstyret sproglaboratorium eller slappe af i studenterloungen. Hele skolen er udstyret med trådløst internet og der findes mulighed for universitetsforberedende kurser. Tæt på skolen findes en stor levende markedsplads, hvor du kan købe lækre, spanske specialiteter. Der er heller ikke langt fra stranden eller byens spændende natteliv. 

I Barcelona kan du læse følgende kurser:

  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Praktikprogram (praktikforberedelse og 50-100 timers erhvervserfaring)
  • EF Academic Year (6 / 9 måneder med start 27. oktober)

Ansøgning og adgangskrav

EF_BarcelonaSkolen tillemper fleksible kursuslængder på sprogstudierne, de kan vare fra 2 til 52 uger. Vælger du at læse et akademisk studieår kan du vælge mellem et ophold på 6 måneder respektive 1 år. Du vælger selv hvor mange uger og hvor intensivt du vil studere når du ansøger.

De kortere sprogkurser starter hver mandag, året rundt.

Sommerkurserne er mellem januar og marts og de længere ophold starter ved bestemte tilfælde.

For mere information om startdatoer og niveauer, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsalternativ. 

EFIndkvartering i Barcelona

EF Værtsfamilier At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt som du på en naturlig måde lærer sproget. Spiser du sammen med værtsfamilien og deltager i deres daglige gøremål udvikles sprogkundskaberne betydeligt. EF International House Dette er alternativet for dig som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden i et stort kollegium kaldet EF International House. Kollegierne ligger på eller i tilknytning til skolen. Dette alternativ findes kun i Barcelona i sommermånederne.

Eksamen og diplom

Uddannelsen forbereder dig for en anerkendt international sprogeksamen, fx TOEFL/TOEIC eller Cambridge. Hvis du studerer over en længere periode får du et diplom efter afsluttet kursus. EF tilbyder også akademiske uddannelser og udvekslingsprogrammer. For mere information om disse uddannelser, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Pris

For information om priser, besøg skolens hjemmeside eller udfyld en interesseanmeldelse nederst på siden.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Spansk i Barcelona

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Spansk i Barcelona endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Anastasia, 19 år, Sprogskole i B...

"Det bedste ved turen var de nye venner, jeg fik. Jeg har stadig kontakt med folk fra både Holland, Tyskland , Frankrig og Italien."

Læs mere