Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Hospitality Management

Har du en stor interesse for ledelse og drift inden for turisme, hotelbranchen eller oplevelsesøkonomi? Så er Hospitality Management en uddannelse du bør overveje. 

Uddannelsen i Hospitality Management  er for dig, der interesserer dig for, hvad der ligger bag den gode serviceoplevelse og det gode værtskab. Her lærer du, hvordan du udvikler organisationer og medarbejdere til at yde deres bedste service på både det taktiske og strategiske plan. 

Med en uddannelse i Hospitality Management opnår du kompetencer i ledelse og drift af event, turisme og hoteller. Du har undervisning i både økonomi, strategi og ledelse af personale. Uddannelsen har ofte et internationalt perspektiv, som giver dig kompetencer til at udvikle medarbejdere og organisationer på tværs af landegrænser. Med en uddannelse i Hospitality Management i lommen har du konkrete redskaber du kan bruge til at styre den daglige drift samt udvikle værtskab med fokus på gæsten, ligesom at du bliver i stand til at arbejde strategisk med værdiskabelse. 

Hvad lærer du på Hospitality Management uddannelsen? 

Du bliver kvalificeret til at analysere og reflektere over problematikker lige så vel som praksisrelaterede og komplekse opgaver relateret til drift, udvikling, administration og ledelse inden for en af de hurtigst voksende industrier i hele verden.  

På Hospitality Management uddannelsen er der ikke bare fokus på virksomhedens udvikling, men også medarbejderne, ligesom at drift, hospitality, værtskab og strategi er nøgleord under uddannelsen. Med uddannelsen bag dog kan du samarbejde og tage ansvar for både egen og virksomhedens læring. 

Nogle af de fag du kommer til at beskæftige dig med, kan fx være: 

  • Medarbejder- og organisationsudvikling

  • værtskab, kultur- og gæsteforståelse

  • Virksomhedsdrift - herunder økonomi og ledelse

  • Hospitality og kommunikation

  • Strategisk værdiskabelse

Som en del af uddannelsen vil du ofte opleve, at der er praktik i et semester, hvor du kommer ud og afprøver din viden i praksis. Derudover er undervisningen ofte en blanding mellem almindelig undervisning, digital undervisning, selvstændig opgaveløsning, projektarbejde og gruppearbejde. 

Fremtidsmuligheder inden for Hospitality Management 

Med en uddannelse inden for Hospitality Management vil du typisk komme til at arbejde med styring af driften og strategisk udvikling af organisationer og medarbejdere i servicebranchen. Uddannelsen kan bruges mange steder, da der er mange virksomheder, der arbejder med service, oplevelsesøkonomi og værtskab. Du kan fx få et job på hotel, restaurant, rejsebureau, eventbureau, kongresbureau, i turismeorganisationer eller andre servicevirksomheder. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9