Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - PGD in Hospitality Business Management

HIM - Hotel Institute Montreux
1 år inkl. 6 måneders praktik
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Montreux

Video

Vil du kombinere virksomhedsøkonomi med en international hospitality uddannelse på højt niveau? Se med og hør Mila Fonjga fra Sverige fortælle om mulighederne ved HIM - Hotel Institute Montreux i Schweiz.

Om uddannelsen

Tag en diplomuddannelse i hotel management ved HIM i Schweiz

Boost din karriere med en diplomuddannelse i hotel management

Har du allerede en bachelor som serviceøkonom eller inden for hotelbranchen, eller har du over tre års erfaring med drift og ledelse på hoteller? Med et Postgraduate Diploma (PGD) i Hospitality Business Management fra HIM - Hotel Institute of Montreux får du et solidt fundament for at booste din karriere og blive en af fremtidens ledere i toppen af den internationale hotelbranche.

Lær alt om ledelse af hoteller i teori og praksis

Den unikke sammensætning med to semestre af 11 uger hver efterfulgt af et halvt års praktik, sikrer dig en professionel diplomuddannelse i hotel management, som du kan bruge i Danmark og udlandet. I løbet af de to første semestre får du indblik i forretningssiden af hoteldrift.

Alle teorier får du mulighed for at afprøve i praksis under dit internship, hvor du kan vælge mellem 4 - og 5 - stjernede hoteller i Schweiz eller et hvilket som helst andet sted i verden. Det giver dig værdifuld international erfaring, som du kan bruge, når du skal ud og søge job efter uddannelsen. Internships er med løn, og du har mulighed for at få SU med til Schweiz i skoleperioden. 

Få drømmejobbet inden for hospitality management ved eksklusiv karrieremesse

Som studerende ved Hotel Institute Montreux opbygger du et stærkt netværk i hospitality branchen allerede i studietiden. Ved SEG's eksklusive karrieremesse, IRF (Det Internationale Rekrutteringsforum), møder du repræsentanter fra de førende hoteller, resorter, krydstogtvirksomheder, flyselskaber og så videre. Her kan du deltage i seminarer, jobsamtaler og meget mere. Statistikkerne for dimittender fra skolerne i SEG taler deres tydelige sprog.

Sådan går det dimittender fra HIM og øvrige skoler i Swiss Education Group

Tag en ledende rolle i din karriere i den internationale hotelbranche

Med din diplomuddannelse i hotel management fra HIM er du godt rustet til at tage en ledende rolle i din fremtidige karriere på verdens bedste luksushoteller og ferieresorter. Du får en intensiv ledelsesuddannelse, der er målrettet hotelbranchen, og du får personlig vejledning før, under og efter din studietid.  

Kontakt HIM - Hotel Institute of Montreux allerede i dag og hør mere om dine muligheder!

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart fire gang om året i januar, april, juli og oktober. For at blive optaget skal du have en relevant bachelorgrad eller mindst tre års ledelseserfaring. Derudover skal du have engelskkundskaber svarende til:

  • TOEFL 500+
  • IELTS 5.0
  • OOPT 50+ (tilbydes gratis ved SEG)

Du skal medsende CV og en motiveret ansøgning samt kopi af referencer. Kontakt skolens danske vejledere for mere information om optagelse og finansiering.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen opnår du et Postgraduate Diploma in Hospitality Business Management, som du kan supplere med et diplom fra AHLA-American Hotel and Lodging Association.

Pris

Hotel Institute of Montreaux opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension. Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge.

Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Få information

 

Kontaktinfo

HIM - Hotel Institute Montreux

Av. des Alpes 15
1820 Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - PGD in Hospitality Business Management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - PGD in Hospitality Business Management endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(2,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer