Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - BBA in Hospitality Management

HIM - Hotel Institute Montreux
2 års studier + 1 års praktik med løn
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Montreux

Video

Vil du kombinere virksomhedsøkonomi med en international hospitality uddannelse på højt niveau? Se med og hør Mila Fonjga fra Sverige fortælle om mulighederne ved HIM - Hotel Institute Montreux i Schweiz.

Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - BBA in Hospitality Management

Tag din BBA i hotel management ved HIM

Studér erhvervsøkonomi og hotel management i Schweiz med specialisering

Brænder du for forretningsudvikling og vil du arbejde med ledelse på et hotel, en restaurant eller et feriecenter i den internationalle topklasse? Ved HIM - Hotel Institute Montreux får du en unik chance for at tage en dobbelt Bachelor of Business Administration in Hospitality Management.

På bare tre år får du:

  • En schweizisk bachelorgrad og en amerikansk BBA fra Northwood University
  • Mulighed for at vælge mellem tre specialiseringer: HR, Finans eller Marketing
  • Et års erfaring fra to internships på et halvt år hver i løbet af de første to år 

Du får med andre ord en international bachelor i hotel management, der kvalificerer dig til at starte din karriere på mellemleder niveau direkte efter eksamen. Samtidig er dit potentiale for at avancere til en af fremtidens topledere i den internationale hotelbranche stor.

Opbyg en bred profil via dine internships med løn

De kommer til det internationale rekrutteringsforumVed HIM - Hotel Institute of Montreux finder du et engageret og erfarent hold af rekrutteringseksperter. De står klar til at hjælpe dig med at finde dine praktikpladser på uddannelsens første to år. Her kan du vælge mellem 4- og 5-stjernede hoteller, ferie resorter og restauranter i hele verden. Praktikperioderne er med løn, og mange finder både deres internships og første job ved det internationale rekrutteringsforum, IRF, der er SEG's eksklusive karrieremesse.  

Mange studerende på bacheloruddannelsen vælger at tage deres internships på destinationer som USA, Dubai, Shanghai og London. For at få en spændende profil, der bringer dig først i køen, når du skal finde dit første job, anbefaler rekrutteringseksperterne, at du tager i praktik i en storby og en praktikperiode på en resort i f.eks. Caribien. 

Kombinér amerikansk business teori med schweiziske traditioner i hotelbranchen

Schweiz er kendt som foregangsland i den internationale hotelbranche, mens amerikanske universiteter som Northwood University er kendt for at være verdens bedste indenfor uddannelser i virksomhedsøkonomi. Denne bacheloruddannelse i hospitality management ved HIM giver dig det bedste fra begge verdener.

Med en afsluttet eksamen fra HIM er man meget eftertragtet i den internationale hotelbranche. Alle store hotelkæder kommer til skolen for at rekruttere studerende. Det betyder, at du ikke bare får et job efter afsluttet uddannelse. Du får det rette job inden for hospitality management. Statistikkerne for studerende fra skoler i SEG taler for sig selv:

Sådan går det dimittender fra HIM og de øvrige SEG skoler

Er du klar til at tage første skridt mod en international karriere som leder inden for HR, Marketing eller Økonomi i hotelbranchen? Kontakt HIM allerede i dag og hør mere om mulighederne med en BBA i Hospitality Management! 

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart fire gang om året i januar, april, juli og oktober. For at blive optaget skal du have en studentereksamen eller tilsvarende. Derudover skal du have engelskkundskaber svarende til:

  • TOEFL 500
  • IELTS 5.0
  • OOPT 50+ (tilbydes gratis ved SEG)

Du skal minimum være 18 år, før du kan starte i din første praktikperiode og 17 år for at starte på uddannelsen. Ved ansøgningen skal du vedlægge dit CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas.

Eksamen og diplom

Efter et års studier opnår du et Swiss Diploma in Hotel Operations Management

Efter to års studier opnår du et Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (med specialisering)

Efter tre års studier opnår du en amerikansk Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management samt en schweizisk Bachelor of Business Administration (BBA) in Hospitality Management (med specialisering)

Finansiering

Hotel Institute of Montreaux opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension. Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge.

Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til HIM - Hotel Institute Montreux

HIM - Hotel Institute Montreux

Av. des Alpes 15
1820 Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - BBA in Hospitality Management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - BBA in Hospitality Management endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(2,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Fra hotel management i Schweiz t...

For halvandet år siden afsluttede 24-årige Sophie Ree sin Bachelor of Business Administration in Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux – HIM. I dag arbejder hun som staff auditor i London. Her fortæller hun om rejsen hertil, og hvordan en hoteluddannelse fra Schweiz også kan bruges uden for hospitality branchen.

Læs mere