Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

HIM - Hotel Institute Montreux

HIM - Hotel Institute Montreux

Drømmer du om en karriere inden for hotelbranchen? HIM - Hotel Institute Montreux tilbyder hoteluddannelser på flere niveauer. Du får personlig vejledning fra start til slut, så din drøm bliver til virkelighed. Samtidig får du en unik chance for at kombinere "The Swiss Hospitality Touch" med viden fra de bedste business schools.

Professionel og international uddannelse hos HIM

HIM - Hotel Institute Montreux er et 5-stjernet universitet i Schweiz, som tilbyder hoteluddannelser, der forener virksomhedsøkonomi med hospitality. Skolen samarbejder med nogle af verdens førende universiteter inden for hotel management uddannelser, så du får en professionel og international uddannelse. Med mere end 20 års erfaring tilbyder vi dig det bedste inden for hotelbranchen.

HIM byder årligt op til 800 studerende velkommen fra mere end 60 forskellige lande. Dette gør skolen til en virkelig international skole og skaber en spændende, uforglemmelig og meget pædagogisk studieoplevelse, ikke kun i klasseværelset, men også i fritiden.

HIM tilbyder en unik kombination af erhvervsøkonomi og hotel management og er specialiseret i luksusvirksomhed, menneskelige ressourcer og marketing. Alle specialiseringer gives i samarbejde med skolens officielle partnere. Dette unikke arrangement åbner mange muligheder for dig som uddannet hotel-manager, og de har hele verden som din fremtidige arbejdsplads.

Skolen ligger lige i hjertet af Montreux, verdenskendt for sin Jazz-festival, og langs bredden af Genevesøen med det spektakulære alpelandskab i baggrunden. Med kun en times tid fra Genève og tre timer fra Milano, er du midt i Europa, og mange spændende eventyr, oplevelser og muligheder venter.


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Hotel Institute Montreux i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og bliv klogere på dine studiemuligheder i udlandet.

En fremtid med HIM - Hotel Institute Montreux

Med en uddannelse på HIM - Hotel Institute Montreux får du:

  • En hoteluddannelse fra et 5-stjernet og internationalt anerkendt universitet
  • Personlig vejledning både før, under og efter din hoteluddannelse i Schweiz
  • To lønnede praktikophold på nogle af verdens bedste hoteller og feriesteder
Du kan både tage dit praktikophold i Schweiz, Danmark eller et helt tredje sted ude i verden. Eksperterne i rekruttering hos HIM rådgiver dig om dine muligheder, og står klar til at hjælpe med at finde en praktikplads, der matcher dine ambitioner såvel som dit første job efter endt uddannelse. 

Det sker blandt andet ved det internationale rekrutteringsforum, IRF.


Vis alle uddannelser fra HIM - Hotel Institute Montreux

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med HIM - Hotel Institute Montreux
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Kontakt

HIM - Hotel Institute Montreux

Av. des Alpes 15
1820 Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Evalueringer

Gennemsnit 2

Baseret på 1 evalueringer

Aksel

School representativs don't tell the truth about the school.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HIM - Hotel Institute Montreux

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(2,0)
Baseret på 1 evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
Fra hotel management i Schweiz t...

For halvandet år siden afsluttede 24-årige Sophie Ree sin Bachelor of Business Administration in Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux – HIM. I dag arbejder hun som staff auditor i London. Her fortæller hun om rejsen hertil, og hvordan en hoteluddannelse fra Schweiz også kan bruges uden for hospitality branchen.

Læs mere