Vis studentum.dk som: Mobile

Tag din hoteluddannelse på en af Schweiz' fineste hotelskoler

Læs din hoteluddannelse på HIM - Hotel Institute Montreux

Drømmer du om en karriere inden for hotelbranchen? HIM - Hotel Institute Montreux tilbyder hoteluddannelser på flere niveauer. Du får personlig vejledning fra start til slut, så din drøm bliver til virkelighed. Samtidig får du en unik chance for at kombinere "The Swiss Hospitality Touch" med viden fra de bedste business schools.

HIM - Hotel Institute Montreux er et 5-stjernet universitet i Schweiz, som tilbyder hoteluddannelser, der forener virksomhedsøkonomi med hospitality. Skolen samarbejder med nogle af verdens førende universiteter inden for hotel management uddannelser, så du får en professionel og international uddannelse. Med mere end 20 års erfaring tilbyder vi dig det bedste inden for hotelbranchen.

En af Schweiz' fineste hotel management skoler

HIM - Hotel Institute Montreux blev grundlagt i 1984, og vi har en historie som en af Schweiz' fineste hotel management skoler. Her får du:

  • En hoteluddannelse fra et 5-stjernet universitet og en internationalt anerkendt hotelskole
  • Personlig vejledning både før, under og efter din akkrediterede hoteluddannelse i Schweiz
  • Mellem et og tre internships med løn på nogle af verdens bedste hoteller og feriesteder

Du kan både tage på internship og praktikophold i udlandet, Danmark eller i Schweiz. Det er op til dig, hvad du ønsker dig af din hotel management uddannelse. Rekrutteringseksperterne ved HIM rådgiver dig, om dine muligheder og står klar til at hjælpe med at finde en praktikplads, der matcher dine ambitioner såvel som dit første job efter eksamen. Det sker blandt andet ved det internationale rekrutteringsforum, IRF.

Samarbejde med Northwood University og anerkendte institutioner

Vælger du at læse en bacheloruddannelse på HIM, får du samtidig amerikansk BBA fra Northwood University også. HIM samarbejder med internationale og anerkendte universiteter og er godkendt af the Swiss Hotel Schools Association (ASEH) samt The New England Association of Schools og Colleges Inc, USA (NEASC). Det gør din hotel management uddannelse fra HIM til et perfekt afsæt for en karriere som en af fremtidens topledere i branchen.

Skolen har dertil en række samarbejdspartnere, der aktivt tager del i udviklingen af uddannelserne:

Samarbejdspartnere til HIM

Personlig vejledning og finanseringsmuligheder

En hoteluddannelse ved HIM er en investering i din fremtid. Du får personlig vejledning om alt fra finansiering til karrieremuligheder, og helpension er inkluderet i prisen.

Under dine internships får du løn, og dertil er der mulighed for at søge legater.

Kontakt HIM allerede i dag og hør om dine muligheder med en hotel management uddannelse på det niveau, der passer dig og dine ambitioner!

Prøv også en bachelor inden for turisme og hotel management

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder en bachelor i turisme og hotel management med akkreditering fra Washington State University. Læs mere om bacheloren her.


Vis alle uddannelser fra HIM - Hotel Institute Montreux

Video

Skab et stærkt fundament til at gøre din drøm til virkelighed ved HIM - Hotel Institute Montreux. Her får du en femstjernet hotel management uddannelse, der bygger på kvalitet og mere end 20 års erfaring samt forener de nyeste trends fra hospitality branchen med de nyeste teorier fra virksomhedsøkonomi.

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med HIM - Hotel Institute Montreux og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

HIM - Hotel Institute Montreux

Av. des Alpes 15
1820 Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Evalueringer

Gennemsnit 2

Baseret på 1 evalueringer

Aksel
(2)
School representativs don't tell the truth about the school.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HIM - Hotel Institute Montreux

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Fra hotel management i Schweiz t...

For halvandet år siden afsluttede 24-årige Sophie Ree sin Bachelor of Business Administration in Hospitality Management ved Hotel Institute Montreux – HIM. I dag arbejder hun som staff auditor i London. Her fortæller hun om rejsen hertil, og hvordan en hoteluddannelse fra Schweiz også kan bruges uden for hospitality branchen.

Læs mere
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(2,0)
Baseret på 1 evalueringer