Professionsbachelor

International hospitality management

Cphbusiness, i København
Længde
1,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
august 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Kommende Åbent hus
28 maj, 2024 15:00
(+ Læs mere )
Længde
1,5 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
august 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Kommende Åbent hus
28 maj, 2024 15:00
(+ Læs mere )

Startdato

1 tilgængelig startdato

august 2024

  • Holdundervisning
  • København

Om uddannelsen

Læs International hospitality management i København

Er du interesseret i ledelse inden for turisme, hoteldrift eller oplevelsesøkonomi med et internationalt perspektiv? Så er en professionsbacheloruddannelse i international hospitality management det rigtige valg.

Professionsbacheloruddannelsen i international hospitality management er for dig, der interesserer dig for, hvad der ligger bag den gode serviceoplevelse og det gode værtskab. Her lærer du, hvordan du udvikler organisationer og medarbejdere til at yde den bedste service på både det taktiske og det strategiske niveau.

Uddannelsen er en 1½-årig overbygning (top-up) til serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller tilsvarende uddannelser på erhvervsakademiniveau.

Undervisningen tilrettelægges, så den delvist foregår på dansk og engelsk, og derved styrker den dine sproglige og internationale kompetencer.

Når du er færdig som professionsbachelor i international hospitality management, har du opnået kompetencer til at udvikle medarbejdere og organisationer og styre driften i dagligdagen i virksomheder i hospitality-branchen. Du vil få konkrete redskaber til at udvikle værtskab med fokus på gæsten, ligesom du vil blive i stand til at arbejde med strategisk værdiskabelse.

Arbejder du for denne skole?

Er der ikke opdateret materiale på jeres profil? Udfyld formularen her, og kom i kontakt med os.

Ansøgning og adgangskrav

Adgangskrav og optagelse til International hospitality management:

Du kan søge optagelse med en af følgende erhvervsakademiuddannelser:

  • Serviceøkonom
  • Markedsføringsøkonom

Du kan ligeledes søge optagelse med handelsøkonomuddannelsen eller med en anden uddannelse, vi vurderer kan sidestilles med serviceøkonom- eller markedsføringsøkonomuddannelsen. For at en uddannelse kan sidestilles med serviceøkonom- eller markedsføringsøkonomuddannelsen, skal uddannelsen have et tilsvarende antal ECTS i økonomi, ledelse og organisation, strategi og kulturforståelse. Kravene til karakterer er skærpede for disse uddannelsers vedkommende.

Har du ikke dansk som modersmål, og har du ikke gennemført din adgangsgivende eksamen på dansk, skal du have bestået en af følgende prøver:

  • Studieprøven i dansk
  • Dansk på niveau A

Har du svensk eller norsk som modersmål, er du fritaget fra dette krav.

Eksamen og diplom

Eksamen og bachelorprojekt på International hospitality management:

På professionsbacheloruddannelsen i international hospitality management ligger eksamenerne efter de enkelte temaer. Nogle af eksamenerne er opdelt i mindre dele, der giver et akkumuleret resultat, mens andre dækker over et helt semester. Der vil være eksamener med både intern og ekstern censur. Der vil desuden forekomme obligatoriske læringsaktiviteter i form af mindre projekter og afleveringsopgaver med intern censur. Læringsaktiviteter har til formål at dokumentere, at du er studieaktiv.

Uddannelsen afsluttes med et skriftligt bachelorprojekt, der omfatter en dybdegående behandling af en valgt problemstilling. Projektet forsvares yderligere ved en mundtlig eksamen af 45 minutters varighed. Der gives karakter efter 7-trinsskalaen ved ekstern censur.

Som udgangspunkt er bachelorprojektet et projekt, der skrives sammen med én eller flere medstuderende.

Alle forudgående eksamener og læringsaktiviteter skal være beståede, før den studerende kan aflevere og forsvare bachelorprojektet.

Cphbusiness
Landemærket 11
1119 København K

Din fremtid starter på Cphbusiness

Brænder du for noget, og vil du hurtigt i gang med din karriere? Via et perfekt miks af real-life cases, undervisning med et højt fagligt niveau og praktik giver en erhvervsakademiuddannelse på Cphbusiness dig byggestenene til at få direkte ud...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret