Videregående uddannelse

Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - MIB in Hospitality Management

HIM - Business school, i Montreux
Længde
1 - 1½ år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen
Længde
1 - 1½ år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Kontakt SU-kontoret på skolen
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - MIB in Hospitality Management

Bliv Master of International Business i Hospitality Management ved HIM

Er du på udkig efter en masteruddannelse, der giver dig det, der skal til for at tage din karriere inden for hoteldrift og ledelse til det næste niveau? Med denne MIB i Hospitality Management får du en enestående chance for at kombinere studier i erhvervsøkonomi, der kan måle sig med de bedste business skoler i USA, med studier i hotel management i hjertet af den verdenskendte schweiziske hotelbranche.


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Hotel Institute Montreux i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Vælg speciale inden for hotel management på sidste semester

Den samlede uddannelse varer op til halvandet år og er fordelt på fire semestre af 11 uger hver. På sidste semester skal du vælge mellem tre forskellige specialiseringer inden for hotel management:

  • Finans (med støtte fra Banque Privée Edmond de Rothschild)
  • Luxury Marketing og Business Management (med støtte fra Montreux Jazz Festival og Hublot)
  • HR (med støtte fra Four Seasons Hotels and Resorts)

Efter det andet og det fjerde semester, hjælper rekrutteringseksperterne dig med at finde et lønnet internship på et hotel eller en ferieresort i international topklasse. Praktikkerne kan være i Schweiz eller et andet sted i verden, og du får løn under hele perioden på fire til seks måneder.

Få drømmejobbet inden for hospitality management ved eksklusiv karrieremesse

Som studerende ved Hotel Institute Montreux opbygger du et stærkt netværk i hospitality branchen allerede i studietiden. Ved SEG's eksklusive karrieremesse, IRF (Det Internationale Rekrutteringsforum), møder du repræsentanter fra de førende hoteller, resorter, krydstogtvirksomheder, flyselskaber og så videre. Her kan du deltage i seminarer, jobsamtaler og meget mere. Statistikkerne for dimittender fra skolerne i SEG taler deres tydelige sprog.

Statistik for dimittender fra SEG skoler

Hvem er masteruddannelsen i hotel ledelse og beværtning for?

Masteruddannelsen ved HIM – Hotel Institute Montreux er for dig, der allerede har en bachelor som f.eks. serviceøkonom. Du skal også allerede have været ude og arbejde på mellemlederniveau med turisme og hoteldrift i mindst et halvt år. Lever du op til de krav, og er du parat til at arbejde hårdt for at nå toppen af hotelbranchen, er dette den perfekte Master of International Business for dig.

Har du ambitioner om at blive en af fremtidens topledere i den internationale hotelbranche? Kontakt HIM og hør mere om, hvordan denne Master of International Business kan tage dig hele vejen!

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart på masteruddannelsen ved HIM fire gange om året i januar, april, juli og oktober, og det anbefales, at du er fyldt 21 år ved indskrivningen. Derudover skal du have en godkendt bachelorgrad eller tre års ledelseserfaring. Sidst men ikke mindst skal du have engelskkundskaber, der svarer til TOEFL 500, IELTS 5.0 eller 50+ ved Oxford Online Placement Test (OOPT).

Kontakt HIM via formularen her på siden og hør mere om dine muligheder.

Eksamen og diplom

Efter de første to semestre og dit første internship får du et Postgraduate Diploma in Hospitality Business Management. Ved afslutningen opnår du titlen Master of International Business in Hospitality Management with specialication (Finance, Marketing eller Human Resource).

Masteruddannelsen udbydes i samarbejde med den traditionsrige amerikanske business school ved Northwood University.

Finansiering

Hotel Institute of Montreaux opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension. Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge.

Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Forespørgsel efter information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Akkrediteret hotel management uddannelse i Schweiz - MIB in Hospitality Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
HIM - Business school
Av. des Alpes 15
1820 Montreux

Studer Business management i Schweiz

HIM-Business School anses som en af verdens førende business management skoler.  Uddannelsen er på ialt tre år med 1,5 års fuldtidsstudier, 1,5 års praktik og svarer til en bachelor/kandidatuddannelse i økonomi. Du har desuden mulighed for at vælge et hovedemne...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet