Udveksling og High School

Bachelor of Arts in Hospitality Management

Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning


Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Dublin

Fall

  • Holdundervisning
  • Dublin

Hvorfor vælge American College Dublin?


Om uddannelsen

Bachelor of Arts in Hospitality Management

ChatGPT

BA i Hospitality Management tildeles under institutionens akkreditering med Middle States Commission on Higher Education. Gradet kan tages på en accelereret rute, hvilket giver studerende mulighed for at fuldføre programmet på tre år ved at tage praktikkomponenterne (normalt taget i det andet og tredje år) i sommersemestre. Blandingen af teori og de to semesterlange praktikophold giver studerende det bedste fra både den praktiske og akademiske verden. Programmet giver en solid grundlag af forretningskurser det første år og tilbyder derefter to praktikophold inden for gæstfrihedsindustrien, et udvalg af interessante generelle uddannelseskurser og en række kurser, der undersøger aspekter af hospitality management og dets tilknyttede områder inden for internationale forretnings, event management og turismefag. I løbet af det sidste år gennemfører studerende også et forskningsprojekt inden for hospitality management.

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. 

American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder fremragende videregående uddannelser på bachelor- og masterniveau inden for liberal arts, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finans, hospitality management og event management. Kollegiet blev grundlagt som en non-profit uddannelsesfond i 1993 af Lynn University (beliggende i Boca Raton, Florida) og er vokset fra at være et studieophold i udlandet for amerikanske studerende til at være en global institution med studerende fra 35 nationaliteter. 

Siden grundlæggelsen har American College Dublin etableret sig som et liberalt kunstcollege af høj kvalitet. 

Hvad kan jeg læse på American College Dublin?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bachelor of Arts in Hospitality Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
American College Dublin
Merrion Square
2, D02 NH98 Dublin

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. American College Dublin ligger på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret