Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management

SHMS – Swiss Hotel Management School
3 år (heraf 1 års praktik med løn)
SU-godkendt
Heltid
Videregående uddannelse
Caux, Leysin

Video

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management

 Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management

Tag en international bachelor inden for hotel management og design

Drømmer du om at blive en af fremtidens kreative ledere i hotelbranchen? Så er en international bachelor i hospitality og design management ved IHTT - School of Hotel and Design Management måske noget for dig. Du læser på en 5-stjernet hotelskole i Schweiz, hvor du igennem et intensivt program får både schweiziske og engelske kvalifikationer på bare 3 år. Undervejs er du sammenlagt et år i lønnet praktik på 5-stjernede hoteller i hele verden.

Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Swiss Hotel Management School i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Det lærer du på din BA i Hospitality and Design Management

I løbet af din bachelor lærer du om trends, branding, hoteldrift og hoteldesign. Undervisningen foregår på engelsk, og du kan vælge supplerende sprogundervisning i fransk, spansk, tysk eller mandarin. På uddannelsen har du fag som:

  • Food & beverage management og advanced skills
  • Personal development & leadership samt Management & leadership
  • Luxury & brand management samt Business leadership

På det sidste semester laver du desuden et designprojekt af seks ugers varighed. Her kan du pejle det ind på det område af design og hotel management, som du brænder for.

Samarbejdspartnere på bacheloruddannelsen ved IHTTIUddannelsen udbydes i samarbejde med førende brands inden for luksushoteller. Dette gør den unik og sikrer, at du oplæres i de kompetencer, der er efterspurgte i branchen. Efter afsluttet uddannelse er du således klædt på til at drive et koncept eller et projekt fremad samtidig med, at du arbejder med kreativitet i højsædet og har stærke personaleledelseskompetencer. Du har desuden to stærke referencer fra dine internships.

Udbyg dit netværk og kickstart din karriere i hotelbranchen

IHTTI udbyder bacheloruddannelsen i Hospitality and Design Management i samarbejde med deres akademiske partner University of Derby (UoD).  Det betyder, at du både får en bacheloruddannelse fra Schweiz og en engelsk bacheloruddannelse på samme tid. På de første to år af uddannelsen er du et semester på skolen efterfulgt af et semester i praktik på et hotel i Schweiz eller et andet sted i verden. Det sidste år har du to semestres teoretisk undervisning på skolen i Caux, før du skal skrive din afhandling. 

De deltager ved det internationale rekrutteringsforum - IRFDen unikke kombination af teori og praksis på uddannelsen og det tætte samarbejde med hotelbranchen, som kendetegner IHTTI, kickstarter din karriere. Med dit bachelorbevis i hånden, kan du gå direkte ud i dit første job. Her kan du ikke bare trække på det netværk, du opbygger via dine internships. Som studerende inden for Swiss Education Group, har du også adgang til det Internationale Rekrutteringsforum, IRF. Det er en eksklusiv karrieremesse, hvor du kan danne netværk og gå til samtale ved verdens absolut førende brands i hospitality branchen.

Du kan også vælge at læse videre på IHTTI eller en anden hotelskole i Schweiz og tage et postgraduate diploma eller en master uddannelse i hotel management.

Vil du vide mere? Kontakt IHTTI via formularen neden for og hør mere om ansøgningsfrister, priser og meget mere!


Kickstart din karriere

Overvejer du at læse på Swiss Hotel Management School i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik på få information og udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget skal du have en studentereksamen eller tilsvarende. Derudover skal du have engelskkundskaber svarende til

  • TOEFL 500
  • IELTS 5.0
  • OOPT 50+
Du skal minimum være 18 år, før du kan starte. Ved ansøgning skal du medsende dit eksamensbevis fra gymnasiet og resultaterne fra din sprogtest, en kopi af et gyldigt pas, 4 pasbilleder, dit CV og en anbefaling fra en tidligere arbejdsplads. Sidst men ikke mindst skal du skrive en motiveret ansøgning. 

Eksamen og diplom

  • Efter et års studier (1. semester og 4 - 5 måneders praktik) opnår du et Swiss Certificate in Food & Beverage Studies
  • Efter to års studier (2. semester og 4 - 5 måneders praktik) opnår du et Swiss Diploma in International Hotel Operations Management
  • Efter to år og fem måneders studier (3. semester) opnår du et Swiss Higher Diploma in International Hotel & Design Management
  • Efter tre års studier (4. semester og det afsluttende projekt af seks ugers varighed) opnår du en Swiss IHTTI and British Bachelor of Arts (Honours) in International Hospitality & Design Management

Uddannelsen svarer til 180 ECTS og fører til titlen Bachelor of Arts in International Hospitality and Design Management

Finansiering

IHTTI School of Hotel and Design Management opkræver en undervisningsafgift, der inkluderer helpension.

Uddannelsen er SU-berettiget i skoleperioderne, og du får løn i dine praktikperioder. Der er også en række attraktive legater, du kan søge. Hver studerende er unik. Skolen tilbyder derfor personlig vejledning, hvor du blandt andet får det fulde overblik over, hvordan din hoteluddannelse i Schweiz kan finansieres.

Forespørgsel efter information

Få svar på dine spørgsmål om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinformation til SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Maria Kritikou - Caux-Palace
1824 Coux-Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Top-up Bachelor in International Hospitality and Design Management endnu. Bliv den første!
Åbent hus
maj 2022
ma
ti
on
to
fr
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Du vil måske også være interesseret i: