Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

International hospitality management (Professionsbachelor top-up)

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
1,5 år
Dansk
Ja
Heltid
Professionsbachelor
Odense
Åbent hus
11-06-2020

Om uddannelsen

international

International hospitality management

Vil du arbejde med ledelse, koncept- og virksomhedsudvikling i et internationalt perspektiv? Kunne du tænke dig at blive klædt på til job i oplevelses- og turismeindustrien? Så skal du tage International hospitality management på professionsbachelor. 

Uddannelsen International hospitality management er udviklet til at matche det markante behov for professionelle ledere og medarbejdere, der eksisterer i virksomheder inden for den brede hospitality management branche.

Dit udbytte med uddannelsen International hospitality management

Med denne uddannelse bliver du i stand til at varetage praktiske og komplekse opgaver inden for ledelse, markedsføring, drift og udvikling af virksomheder, som beskæftiger sig med f.eks. oplevelsesøkonomi, turisme eller hotel og rejser.

Uddannelsens indhold og opbygning

Uddannelsen er en 1½-årig overbygning til serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller tilsvarende erhvervsakademi-uddannelser, og den retter sig mod en globaliseret verden.

Undervisningen foregår på både dansk og engelsk, og derved styrker du dine sproglige og internationale kompetencer.          

Uddannelsen varer 1½ år fordelt på tre semestre. Undervisningen er erhvervsrettet og foregår som klasseundervisning med opgaver og gruppeprojekter, workshops, studieture, gæsteforelæsninger, praktikforløb, virksomhedsbesøg og projekter i samarbejde med virksomheder.

1. semester fokuserer på økonomi i form af budgetter, kalkulationer og yield & revenue management samt ledelse med fokus på selvledelse og anvendelse af ledelsesværktøjer, der retter sig mod personalestyring, -ledelse og udvikling.

På 2. semester undervises der i kultur- og gæsteforståelse med temaer som kulturforståelse, brancheforståelse samt organisationskultur med udgangspunkt i praksis i hospitality-erhvervet.

Det store fag på semestret er strategi, som giver dig en forståelse af branchens strategiske udfordringer samt evnen til at kunne vurdere udviklingsmuligheder for virksomheden og at kunne udvikle nye markeder, koncepter og virksomheden strategisk.

Semestret indeholder også et valgfrit modul, der som regel tilrettelægges som en tværfaglig case, hvor du samtidig får mulighed for at fordybe dig i fx events som interesseområde.

Ansøgning og adgangskrav

Adgang med disse erhvervsakademiuddannelser

  • Markedsføringsøkonom
  • Serviceøkonom
  • Finansøkonom 
  • Handelsøkonom 

Eksamen og diplom

3. semester afsluttes med bachelorprojektet, hvor du skal vise, at du kan anvende viden, teori og metode til at løse en konkret opgave i praksis. I dit projekt skal du bearbejde en praktisk, kompleks problemstilling i relation til en virksomhed inden for IHM-erhvervet eller en problemstilling inden for branchen. Projektet skal være tværfagligt og udarbejdes i samarbejde med en relevant virksomhed.

Video

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om International hospitality management (Professionsbachelor top-up)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af International hospitality management (Professionsbachelor top-up) endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: