Erhvervsakademiuddannelse i Århus

Kunne du tænke dig at tage en erhvervsakademiuddannelse i Århus, hvor du får lov til at kombinere viden med praksis? Gennemgå listen nedenfor, og find den uddannelse, som passer bedst til dig! 
Viser 1-20 af 20
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 20

Tag en erhvervsakademiuddannelse i Århus

På Studentum.dk har vi samlet en række erhvervsakademiuddannelser som du kan tage i Århus. Der findes en række udvalg af erhvervsakademiuddannelser samt en håndfuld af forskellige udbydere i Århus, herunder kan du blandt andet vælge mellem markedsføringsøkonom, finansøkonom og datamatiker, alt efter hvad du interesserer dig for og ønsker at uddanne dig indenfor. 

Ønsker du en praktisk orienteret uddannelse, hvor du får lov til at kombinere din lærte viden i praksis? Endvidere en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken i mange år i træk? Vil du gerne læse i en af landets bedste studiebyer med mange forskellige muligheder? Så læs mere her! 

Erhvervsakademiuddannelse

Hvad er en erhvervsakademiuddannelse? 

En erhvervsakademiuddannelse er en videregående uddannelse, som du kan søge ind på efter endt gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse. Den typiske længde på en erhvervsakademiuddannelse er mellem 1½ år til 2½ år, hvilket betyder at uddannelsen hører indunder kategorien kort videregående uddannelse. Som oftest vil en erhvervsakademiuddannelse tage 2 år, og indebærer 120 ECTS point. En erhvervsakademiuddannelse er derfor rettet mod dig, som ønsker at komme ud på arbejdsmarkedet og få en masse erhvervserfaring. 

En erhvervsakademiuddannelse giver dig netop mulighed for at tilegne dig en masse erhvervserfaring, da uddannelserne indeholder et praktikforløb, hvor du får lov til at praktisere den teori og viden som du har lært i skolen i en rigtig virksomhed. 

Hvorfor læse en erhvervsakademiuddannelse i Århus? 

Der er mange gode fordele ved at vælge Århus som din studieby. Først og fremmest er Århus en fantastisk by, med mange forskellige muligheder, hvilket også gør byen til en af de bedste studiebyer i Danmark med et ungt samt levende studiemiljø. Derudover er Århus også en enormt stor studieby med omtrent 50.000 andre studerende, der hver dag tager i skole på en af byens mange uddannelser. Dette betyder også at du i din hver dag vil møde en masse andre studerende blandt andet læsesale, i nattelivet og naturligvis på arbejdsmarkedet. Hvis du vægter både studieliv såvel som byliv højt, så er Århus måske den helt rigtige studieby for dig. 

Grundet de studerendes store præg på byen, kan du også som studerende i Århus, gøre brug af de mange praktiske fordele, som byen tilbyder. Blandt andet kan du med dit studiekort få en masse kontante fordele på for eksempel mad. 

Slutteligt har du i Århus, efter endt uddannelse, rigtig gode karrieremuligheder i både store og små virksomheder. I løbet af det seneste år har der været over 23.000 opslåede jobs, hvilket er over gennemsnittet, hvis man ser på andre studiebyer. 

Hvor kan jeg finde erhvervsakademiuddannelser henne?

I Århus findes der en række udbydere af erhvervsakademiuddannelser, herunder for eksampel Erhvervsakademi Aarhus og VIA University College. Derudover kan du vælge imellem en lang række specifikke uddannelser, der tilbyder netop det felt som du ønsker at uddanne dig indenfor og arbejde med i fremtiden. 

På denne side har vi gjort det nemt for dig at sammenligne de forskellige uddannelser og udbydere, så du vælger netop den erhvervsakademiuddannelse, som passer bedst til dine præferencer og imødekommer dine behov. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Århus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12