Vis studentum.dk som: Mobile
2 år
Dansk
Ja
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
Odense, Vejle

Om uddannelsen

el-installatør


Tag en erhvervsakademiuddannelse 

Vil du gerne stå fagligt stærkt og arbejde med den nyeste teknologi inden for el-området? Og vil du have den faglige førertrøje på? Så skal du tage uddannelsen til el-installatør ved UCL.

Uddannelsen til el-installatør er for dem, der vil gå helt i dybden med styring, regulering, projektering og opbygning af komplette energisystemer i Danmark og internationalt.

Virksomhederne hungrer efter dygtige el-installatører, der kan integrere viden om tekniske, organisatoriske, økonomiske og miljømæssige forhold inden for el-området.


Dit udbytte af el-installatøruddannelsen

Når du har udført el-installatøruddannelsen vil du blandt andet være rustet til jobs i rådgivende ingeniørvirksomheder med ansvar for projektering og projektledelse.

Det er også med en fuld autorisation i baglommen, du har de bedste muligheder for at leve drømmen om at blive selvstændig ud.


Uddannelsens indhold og opbygning

På uddannelsen kommer du i gennem fire faser:

  • Obligatoriske uddannelseselementer
  • Valgfrie uddannelseselementer
  • Praktik
  • Afsluttende eksamensprojekt

De obligatoriske fagområder

Sproglig kommunikation, teknisk dokumentation, matematik og informationsteknik.
Virksomhedsrelaterede elementer inden for projektledelse og entreprisestyring, økonomi og virksomhedsdrift, organisation og ledelse samt kvalitet, sikkerhed og miljø.

Teknologi, energieffektivisering og projektering inden for teknisk beregning af elforsyningsanlæg, bygningsinstallationer samt bygningsautomatik og automatik til mindre maskiner og anlæg.

Valgfrie uddannelseselementer

Der vælges et eller flere valgfrie uddannelseselementer enten udbudt af erhvervsakademiet eller efter eget valg, for eksempel SCADA, klima & miljø, alternativ energi, kommunikation eller autorisationsprøver indenfor stærkstrøm.

Ansøgning og adgangskrav

På denne uddannelse kan du kun blive optaget gennem kvote 2. 

Eksamen og diplom

Afgangsprojektet tager udgangspunkt i et konkret opgave/projekt inden for installationsområdet, og opgaven/projektet formuleres af den studerende i samarbejde med en virksomhed.

Video

   

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om El-installatør

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af El-installatør endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: