Viser 1-20 af 20
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 20

Erhvervsakademiuddannelse i København

Tag en erhvervsakademiuddannelse i København og studér i en af Danmarks mest eftertragtede studiebyer! 

Drømmer du om at tage en uddannelse, hvor du vil lære at kombinere teoretisk viden i praksis? Ønsker du at tage en videregående uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken i for mange år af gangen? Vil du studere i en by, som scorer højt på parametre som byliv og karrieliv? Så læs med her!

Hvad er en erhvervsakademiuddannelse? 

En erhvervsakademiuddannelse er en videregående uddannelse, som du kan blive optaget på efter endt gymnasial uddannelse eller erhvervsuddannelse. En erhvervsakademiuddannelse ligger under kategorien 'korte videregående uddannelser', og vil derfor have en varighed på omtrent 1 ½ år til 2 ½ år. Det mest typiske omfang på en erhvervsakademiuddannelse er dog 2 år, og har et omfang på 120 ECTS point. En erhvervsakademiuddannelse er derfor det rette valg for dig, som foretrækker at arbejde frem for at studere i lang tid. 

Hvad er fordelene ved at studere en erhvervsakademiuddannelse i København?

Der er mange fordele ved at vælge Danmarks hovedstad København som sin kommende studieby, og København er også den studieby, som rangerer højest på parametrene om karriere og byliv. Vægter du derfor byliv og karriere højt, når du skal studere, så er København måske det rigtige valg af studieby for dig! I København er der både gode jobmuligheder som studerende og efter endt studiet. Ønsker du derfor at blive i den by, som du har studeret i efter endt uddannelse, er København et godt valg for dig, da der findes rigtige mange forskelligartede karrieremuligheder. København er også den by i Danmark, som har et af de bedste og mest livlige byliv i Danmark. 

I København udbydes der rigtig mange forskelligartede uddannelser, og det er derfor en studieby med et stort og bredt udvalg af uddannelser for enhver smag. Dette betyder også, at København er en af de byer, der udbyder flest uddannelser.

Hvad kan jeg opleve i København?

København er Danmarks hovedstad, og vælger du derfor at slå dig ned i København for din uddannelse, kan du være sikker på, at der altid er et livligt byliv på barer og cafeer. København er også en af de byer i Danmark, hvor der bor flest unge og studerende, og du vil som studerende i København derfor ikke få svært ved at socialisere dig med andre unge mennesker. 

Der er mange ting at opleve i København, når du ikke sidder limet til skolebænken eller læsebogen. Du kan b.la. tage på rundtur i København, hvor du med en kanalrundfart kan opleve store dele af København. Der findes også mange forskellige smukke parker i København, som kan gås tynde på forårs- og sommerdage. Om vinteren byder København på en stor lysfestival ved navn 'Copenhagen Light Festival', som lyser hele byen op i de kolde og mørke vinternætter. Herudover er det altid en oplevelse værd at besøge tivoli, hvor du både kan nyde en gåtur og se tivolis smukke og farverige have eller tage en tur i nogle af de mange forlystelser. 

Hvor kan jeg finde erhvervsakademiuddannelser henne?

Vi har øverst på denne side samlet en række forskellige erhvervsakademiuddannelser, der udbydes af forskellige udbydere. Der findes rigtig mange udbydere, som udbyder erhvervsakademiuddannelser, og det kan derfor være svært at vide, hvor man skal begynde. På denne side kan du derfor sammenligne og differentiere mellem forskellige udbydere, for at finde den udbyder, som bedst imødekommer dine behov. 

Denne side tager dog kun udgangspunkt i nogle enkelte udbydere, og der findes derfor rigtig mange andre, der også udbyder erhvervsakademiuddannelser. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7