Filtrer efter
Studieretning
Erhvervsakademiuddannelse
Aalborg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Erhvervsakademiuddannelse i Aalborg

Tag en erhvervsakademiuddannelse i Aalborg og kombinér teori med praktisk arbejde

Søger du en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken 8 timer i døgnet? Drømmer du i stedet om en uddannelse, hvor du kommer ud og prøver din viden af med de bare næver? Så er en erhvervsakademiuddannelse måske det rette for dig.

Hvad er en erhvervsakademiuddannelse?

Efter gymnasiet eller erhvervsuddannelse kan man gå på erhvervsakademi, som er en videregående uddannelse. Det er en kort videregående uddannelse, som tager omkring 1,5 til 2,5 år, men det tager som oftest 2 år at færdiggøre en erhvervsakademiuddannelse. Man optjener 120 ECTS point med en erhvervsakademiuddannelse, og kan tage en top-op, som giver yderligere 60 ECTS point og svarer til en uddannelse på bachelorniveau.

En erhvervsakademiuddannelse er en uddannelse, som ofte retter sig mod et bestemt erhverv. Det kan eksempelvis være datamatiker, produktionsteknolog, byggeteknikker, multimediedesigner og meget mere. På uddannelsen bliver dét, du lærer på skolebænken kombineret med praktisk arbejde - du kommer altså ud og prøver det af ude i arbejdslivet. På denne måde er læringen bedre, især hvis man er træt af at sidde ned og læse. 

Hvorfor tage en erhvervsakademiuddannelse i Aalborg?

Der er mange gode grunde til at tage en erhvervsakademiuddannelse i Aalborg! Her på studentum.dk har vi undersøgt Danmarks top 10 bedste studiebyer, hvor Aalborg i 2021 kom på en flot 2. Plads!

I Aalborg studerer mange unge danskere, men også mange internationale studerende, hvilket giver byen til et spændende studiemiljø. Aalborg gør en stor dyd ud af at få studerende til byen, og selv under corona pandemien er der skabt studie fællesskaber på nettet og online byvandringer.

Aalborg har 281 caféer, barer og restauranter, hvor der er massere af skønne læsesteder, men også gode muligheder for en god bytur sammen med studievennerne. På Dem kendte Jomfru Ane gade, findes et stort udpluk af disse barer, hvor man altid har en god aften. Udover de hyggelige, sjove og spændende ting man kan lave i hverdagen i Aalborg, er byen også kendt for sine årlige arrangementer såsom Aalborg Karneval, Metropolfestival, Grøn koncert og meget mere!

En anden god grund til at vælge en erhvervsakademiuddannelse i Aalborg er, at der er gode muligheder for er studiejob i byen. Aalborg er god til at kombinere studiet med studiejobs, så du har gode mulighed for at få en god start på din karriere, og bedre chancer for at få job efter endt uddannelse. Til forskel fra København og Århus så har du i Aalborg gode muligheder for at finde virkelig gode studieboliger til en fair pris. 

Der er altså god grund til at studere din erhvervsakademiuddannelse i Aalborg, og få nogle gode år i studietiden. Det er vil i sidste ende gode venner, sociale arrangementer, gode boligforhold og et fedt byliv, der betyder noget for, hvor godt man har det med sit studie. 

Hvilke typer erhvervsakademiuddannelser kan man tage?

Som nævnt, er denne type uddannelse rettet mod specifikke typer af erhverv. Du kan blandt andet tage erhvervsakademiuddannelser inden for følgende områder:

 • Markedsføringsøkonom
 • Energimanagement
 • Energiteknolog
 • Financial Controller
 • Finansøkonom
 • Serviceøkonom
 • Fysioterapeut
 • Multimediedesigner
 • IT-teknolog
 • International Hospitality Management
 • VVS installatør
 • El installatør

Vi har øverst på siden samlet en række forskellige erhvervsakademiuddannelser, som du kan tage. Der findes rigtig mange erhvervsakademiuddannelser, og du kan derfor ovenfor se de forskellige og se, hvad der interesserer dig mest. 

Denne side tager dog kun udgangspunkt i erhvervsakademiuddannelser i Aalborg, og du kan derfor finde flere erhvervsakademiuddannelser i hele Danmark, hvis du klikker her.