AMU kurser

Arbejdet som dagplejer

Længde
15 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
15 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Arbejdet som dagplejer

Gennem dette kursus får du de grundlæggende kompetencer til at varetage arbejdet som dagplejer - herunder at tilrettelægge trygge og udviklende rammer for det enkelte barn og for børnegruppen, at tilrettelægge aktiviteter i et anerkendende samspil med børnene og at samarbejde med forældrene omkring barnets udvikling. Desuden er der fokus på samarbejdet med andre dagplejere, dagplejepædagogen m.fl. samt lovgrundlaget for dagplejen som afsæt for det daglige arbejde.

Dit udbytte

  • Med udgangspunkt i det enkelte barn, tilrettelægge trygge og udviklende rammer omkring barnets hverdag og etablere et fællesskab for børnegruppen på tværs af aldersforskelle ud fra en forståelse for børns behov og udvikling. Som en del af det arbejde kan du skabe sundhedsfremmende rammer for barnet ud fra viden om kost, bevægelse og hygiejnes betydning for barnets udvikling og helbred.
  • Indgå i et anerkendende samspil med børnene og tilrettelægge pædagogiske aktiviteter, som imødekommer hele børnegruppen. I det daglige arbejde kan du selvstændigt håndtere pædagogiske udfordringer og reflektere over din egen pædagogiske praksis. Desuden kan du indgå i en ligeværdig og respektfuld dialog og samarbejde med børnenes forældre omkring barnet og dets udvikling.
  • Med afsæt for arbejdet har du kendskab til værdier, rettigheder og pligter i lovgrundlaget for dagplejen og kan forholde dig til de særlige vilkår for det pædagogiske arbejde i dagplejen, f.eks. fordele og ulemper ved primært at arbejde alene og i eget hjem.
  • Samarbejde med andre dagplejere og dagplejepædagogen omkring fælles aktiviteter for børnene og udvikling af dagplejens pædagogik. Desuden kan du indgå i samarbejde med andre eksterne samarbejdspartnere, eksempelvis fysioterapeuter og psykologer om f.eks. observation i forhold til normaludvikling.

Kurset består af ét fag

  • Arbejdet som dagplejer (15 dage) AMU-Nr: 49848

Ansøgning og adgangskrav

Målgruppe

Dagplejere og tilsvarende grupper.

Pris

Som udgangspunkt er dette kursus gratis. 

Har du en videregående uddannelse, vil du skulle betale fuld pris for kurset: 9.077,00 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdet som dagplejer
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole

Styrk dine kompetencer inden for social- og sundhed og pædagogik med et kursus på Randers Social- og Sundhedsskole På Randers Social- og Sundhedsskole udbyder vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret