Vis studentum.dk som: Mobile

eSport - HTX

Kold College
3 år
SU-godkendt
Heltid
Gymnasial uddannelse
Odense
august

Video

Om uddannelsen

esport

Dyrk eSport, mens du tager en studentereksamen

Til dig der vil dyrke eSport samtidigt med, at du tager din studentereksamen. Du kommer til at udvikle dig inden for strategi, kommunikation og samarbejde. Vi arbejder med eSport som en holdsport og en sportsgren! Derfor kommer du også til at få viden om kost, motion, fysik og mental sundhed, så du kan præstere dit bedste i konkurrencer og under pres.

Studieretning: Kommunikation/IT A og Samfundsfag B

Undervisningsform

Undervisningen foregår både praktisk og teoretisk i et seriøst læringsmiljø, hvor du udvikler en grundig forståelse for spilteknologien i mange forskellige sammenhænge. Du får værktøjer og kompetencer til at udvikle dig individuelt, men også til at blive en bedre holdspiller.

Der trænes eSport to gange ugentlig samt deltagelse i skoleturnering.

esport

Det sociale

På Kold Tekniske Gymnasium vægter vi det sociale og studiemiljøet meget højt. Du vil som elev fra første dag mærke og opleve, hvordan lærerne og ældre elever på gymnasiet gør meget for, at du skal føle dig hjemme og tryg i hverdagen.

I løbet af året afholder vi mange sociale arrangementer, fester og fredagscafeer, hvor du har mulighed for at nyde masser af tid sammen med dine venner.

I løbet af de 3 år på gymnasiet får du mulighed for at komme med på faglige og sociale studieture i Danmark og i udlandet. Vi opfordre til at alle vores elever tager med på studieturene og gør opmærksom på at studieturen i 2.g er obligatoriske for alle vores elever.

Mulighed for studiebolig

Når du vælger studieretningen eSport på Kold College, har du mulighed for at bo på skolehjemmet. Her bliver du indkvarteret på et dobbeltværelse med en medstuderende. Det koster 5000 kr/md, hvilket dækker kost og logi.

Ansøgning og adgangskrav

For at kunne starte skal du have en 9. eller 10. klasses eksamen og være vurderet uddannelsesparat. Det er dine folkeskolelærere, der bedømmer din uddannelsesparathed ud fra dine karakterer, og hvor meget du interesserer dig for skolen.

Hvis du ikke blev vurderet parat, men alligevel vælger Kold Tekniske Gymnasium som din 1. prioritet, bliver du inviteret til en optagelsesprøve.

Eksamen og diplom

Studentereksamen.

Din studieretning

På eSport vil du få Kommunikation/IT A og Samfundsfag B som studieretningsfag.
Derudover skal du have de obligatoriske fag: 

 • Biologi C
 • Samfundsfag C
 • Kommunikation/ IT C
 • Idehistorie B
 • Engelsk B
 • Fysik B
 • Kemi B
 • Teknologi B
 • Matematik B
 • Dansk A
 • Teknikfag A

Derudover kan du vælge mellem følgende valgfag: Innovation C, Filosofi C, Idræt C, Tysk C, Biologi B, Kemi A, Matematik A, Engelsk A, Teknologi A, Fysik A, Psykologi C, Programmering C

Kontaktinfo

Kold College

Landbrugsvej 55
5260 Odense S

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af eSport - HTX endnu. Bliv den første!