Mark Glavind, Nyuddannet udvikler, Logimatic

Mark er udvikler hos Logimatic, hvor han arbejder indenfor lager og logistikbranchen. Her udvikler han på et system, der styrer varer gennem hele processen.

Logimatic
Udvikler
 • Mark Glavind

 • 24 år
 • Ansat siden 2019
 • Msc. Software ingeniør, AAU

 • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder indenfor lager og logistikbranchen, nærmere fortalt med Warehouse Management Systems (WMS) og Warehouse Control Systems (WCS). Jeg sidder og udvikler på systemet Logia, som varetager disse kerneområder. I praksis betyder det, at vi styrer varerne lige fra de ankommer til lageret, og hele processen de skal igennem før de forlader lageret igen.

 • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende og udfordrende ved mit job er muligheden for at lave mange forskellige slags opgaver, som på samme tid er teknisk krævende. Det er med til at nedbryde, hvad der nemt kan blive en monoton hverdag, og i stedet gøre det spændende at møde på arbejde.

Der er mange komplicerede aspekter, som skal spille sammen for at få et effektivt lager. 

 • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelsesbaggrund har været med til at give mig den nødvendige baggrundsviden der skal til, for at jeg kan arbejde effektivt i mit job. Aalborg Universitet har gjort meget for min evne til at tænke kritisk, og givet den nødvendige teoretiske, tekniske og metodemæssige tilgang der skal til for at kunne håndtere de problemer jeg møder i min hverdag. Specielt for Aalborg Universitet har været det store fokus på gruppearbejde, som jeg synes har været med til at forberede mig bedre på at skulle fungere i et team på arbejdsmarkedet. 

 • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Logimatic?

 1. Spændende arbejdsområde og opgaver
 2. Et godt socialt sammenhæng med sine kollegaer. Det er vigtigt med et godt arbejdsmiljø
 3. En god kantine. Man skal aldrig undervurdere et godt måltid til frokost

Hvorfor er Logimatic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Det gode arbejdsmiljø med spændende opgaver gør til sammen, at Logimatic er en attraktiv virksomhed, der gør det sjovt at gå på arbejde, imens man samtidig kan udvikle sine egne kompetencer. 

Læs mere om Logimatic

Mød andre kandidater fra Logimatic


Annoncer