Softwareudvikling Online

Erhvervsakademi Sydvest
1,5 år
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
Fjernundervisning
Åbent hus
03-05-2023

Hvorfor vælge Erhvervsakademi Sydvest?

31.300kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,3/5* - Fagligt miljø

4,3/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Om uddannelsen

Softwareudvikling

Uddannelsen i softwareudvikling bygger videre på din uddannelse som datamatiker. Uddannelsen er ideel for dig, der gerne vil designe og konstruere store it-systemer. Du lærer at håndtere back-enden på store distribuerede it-systemer, baseret på store databaser.

Du får viden og kompetencer til at håndtere store it-udviklingsprojekter og lærer at bruge forskellige databasetyper. Du lærer også at nyudvikle eksisterende systemer. Samtidig lærer du at håndtere og formidle processen omkring softwareudvikling.

Uddannelsens opbygning

Online-uddannelsen i softwareudvikling varer 1,5 år og er en overbygningsuddannelse målrettet dig, som har afsluttet din uddannelse som datamatiker.

Undervisningen vil for det meste foregå online over nettet med enkelte sessioner i klasselokalet. Disse sessioner med fysisk fremmøde vil typisk finde sted i begyndelsen af et semester.

Undervisningen vil foregå online på faste ugentlige tidspunkter, hvor den studerende ligeledes skal være online. Alt undervisningsmateriale vil være tilgængeligt online på akademiets studieportal.

Uddannelsen er planlagt som en fuldtidsuddannelse på 90 ECTS over 1,5 år, og er organiseret i to uafhængige semestermoduler hvert på 30 ECTS, hvilket svarer til normen for et fuldtidsstudie. Du skal derfor påregne flere timers studie dagligt.

De to semestermoduler skal være bestået før det sidste semester (30 ECTS) kan påbegyndes. Dette semester er opdelt på praktik (15 ECTS) efterfulgt af det afsluttende bachelorprojekt (15 ECTS).

Arbejder du allerede med back-end-udvikling i en virksomhed i et omfang svarende til praktikken, har du mulighed for at søge merit for praktikken og starte direkte på det afsluttende bachelorprojekt.

I løbet af et fag skal du påregne fysisk tilstedeværelse nogle undervisningsdage. Faget begynder med en fælles opstart, hvor der vil blive dannet et fælles fundament for semestret, herunder dannelse af studiegrupper. Herefter vil undervisning foregå online, dog med mulighed for en enkelt tilstedeværelsesdag midt i forløbet.

Uddannelsen på deltid

Har du fuldtidsjob, men kan afsætte nogle timer hver uge, så kan du vælge af følge forløbet på deltid under en ordning kaldet ”Åben uddannelse.” Her kan du vælge at følge de fag du ønsker, og i det tempo, der passer til din arbejdssituation. Enkeltfagskursister vil typisk blive afkrævet en kursusafgift.

Bemærk: Ønsker du en komplet top-up bachelor, skal du have fuldført hele uddannelsen inden for 3 år.

Praktik

På dit 3. semester skal du i praktik. Du bestemmer selv om praktikken skal være i en virksomhed i Danmark eller i udlandet.

Udlandsophold

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til udlandet som en del af din uddannelse. Du kan både vælge at tage et semester i udlandet eller tage din praktik i udlandet.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen i softwareudvikling, skal du have en uddannelse som datamatiker.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Softwareudvikling Online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Sydvest

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

 Vis telefonnummer
www.easv.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Softwareudvikling Online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Softwareudvikling Online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9