Morten Fuglsang Klitgaard, Projektleder, Logimatic

Morten er Projektleder hos Logimatic, hvor han har et meget varierende arbejde. Blandt andet arbejder Morten på både større og mindre softwareudviklingsopgaver.

Logimatic
Projektleder
  • Morten Fuglsang Klitgaard

  • Ansat siden 2015
  • M.Sc. i Datalogi fra AAU (Speciale i HCI og informationssystemer)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som projektleder / udvikler inden for det forretningsområde hos Logimatic der arbejder med lagerstyringssystemer. Som kombineret projektleder og udvikler har jeg et meget varierende arbejde, hvor jeg ud over at have ansvaret for gennemførsel af projekter også arbejder på større og mindre softwareudviklingsopgaver – både på de projekter, som jeg selv har ansvaret for samt projekter, der styres af mine kollegaer. Desuden har vi i afdelingen 24/7 support på vores LOGIA-løsninger, hvor jeg, som en del af mit arbejde, også er en del af vagt-rotationen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende og udfordrende for mig er arbejdet i problemfeltet mellem de tekniske muligheder og begrænsninger vores løsninger tilbyder og de praktiske arbejdsopgaver systemerne skal understøtte. Herunder at undersøge brugernes og kundernes processer og arbejdsopgaver og sikre at de får præcis den løsning der passer til deres behov. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min baggrund inden for både usability og softwareudvikling gør mig i stand til at fokusere på de menneskelige aspekter af løsningen og samtidigt identificere og håndtere eventuelle begrænsninger og muligheder der pålægges at de tekniske aspekter af løsningen. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Logimatic?

     • Gode kollegaer og godt arbejdsmiljø
     • Varierende og udfordrende arbejdsopgaver
     • Personlig frihed under ansvar

Hvorfor er Logimatic en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Hos Logimatic er der en meget tæt, venskabelig og kollegial kultur med dygtige og venlige kollegaer, der altid er klar til at hjælpe, hvis man har brug for få svar på spørgsmål eller hjælp til en opgave.
Derudover har Logimatic en god social atmosfære, hvor jeg allerede efter kort tids ansættelse følte mig som en integreret del af virksomheden og afdelingen.
Med mange varierende arbejdsopgaver inden for både projektledelse, softwareudvikling og support har man som medarbejder i Logimatic mange gode muligheder for at dreje sine arbejds- og ansvarsområder og dagligdag ind på et spor, som passer til ens egne kvalifikationer og ambitioner. 

Læs mere om Logimatic

Mød andre kandidater fra Logimatic


Annoncer