Vis studentum.dk som: Mobile

Michael Skalski, Proceskonsulent, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Proceskonsulent
  • Michael Skalski
  • Ansat siden 2018
  • Cand.it i IT-Ledelse

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder til dagligt i kontoret Procesautomatisering i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er ansvarlig for leverance af RPA (Robotic Process Automation) og forskellige AI løsninger til hele Skatteforvaltningen. Mine primære opgaver som Proceskonsulent består i at være PO (Product Owner) for de opgaver, som vi får ind til kontoret.

Det betyder, at jeg skal facilitere en del møder, hvor vores forskellige samarbejdspartner skal informeres om opgaven og de ligeledes har mulighed for at være behjælpelige i, hvordan vi strukturerer den korrekte løsning for kunden. Derudover er det min opgave at dokumentere vores løsninger, som blive udarbejdet ved bl.a. procesdiagrammer og procesbeskrivelser. Dokumentationen anvender vores RPA-udvikler til at konstruere en løsning, og derfor er det vigtigt, at dokumentation er på plads og at vi har fået de rette godkendelser og data fra vores samarbejdspartner.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg arbejder til dagligt med leverancer af RPA-løsninger til hele Skatteforvaltningen. En af de mest spændende og udfordrende opgaver ved mit arbejde er samarbejdet med andre kontorer i vores styrelse. Vi har rigtig mange interessenter, som vi skal arbejde sammen med for at sikre os de rette systemadgange, og at datainput- og output er korrekt jf. lovgivning og databeskyttelse.

Ligeledes er det også yderst spændende og udfordrende at få et overblik og en forståelse for de forretningsprocesser, som ønskes automatiseret. Det er yderst krævende at forsøge at forstå en forretningsproces, som man aldrig har set eller udført før og efterfølgende automatisere processen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet cand.it i IT-Ledelse, hvor der har været fokus på bindeleddet mellem forretningen og IT. Forretning og IT er to perspektiver, som skal fungere sammen, og som ikke kan stå alene hver for sig. Derfor har min uddannelse gavnet mig meget i forhold til at have en forståelse for begge perspektiver og ikke kun tale et teknisk sprog, men også hvordan IT kan anvendes forretningsmæssigt.

Dernæst er der også mange begreber, jeg kan tage med mig fra min uddannelse så som Business Cases, AS-IS og TO-BE Swimlane diagrammer, Interessentanalyser, Change Management osv., som har givet mig et fællessprog i mit job.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen?

En af de vigtigste ting for mig og mit arbejde er at være en del af en arbejdsplads, som er fleksibel iht. arbejdstider. Der er ikke en fast ramme som f.eks. 8-16, men jeg har mulighed for at møde senere og gå senere, hvis der er behov for det.

En anden ting, som er vigtig for mig og mit arbejde, er at have kollegaer, både i kontoret men også udenfor kontoret, som er utrolig dygtig fagligt. Når man har så mange kontaktflader til dagligt, er det yderst vigtigt, at man har kollegaer, som er speciellister indenfor et bestemt område, som gør ens arbejde sjovere.

En tredje ting er den utrolig gode og afslappede kultur i styrelsen. Der er tid til også at være de mennesker, som vi er og tage en pause fra vores arbejde, når der er brug for det. Så er der tid til et spil bordfodbold (som vi går rigtig meget op i), hvor der mulighed for at lade sine batterier op, så man efterfølgende kan gøre et godt stykke arbejde.

  • Hvorfor er Udviklings- og Forenklingsstyrelsen en attraktiv arbejdsplads?

Der bliver gjort meget ud af, at dem, som arbejder der, har en følelse af ansvar. Både overfor dem selv som medarbejder, men ligeledes et samfundsmæssigt ansvar overfor borgerne. Vi skal sikre os, at skattesystemet fungerer rent IT- og datamæssigt, og det i sig selv er en spændende og kompleks opgave.

Dernæst er det en arbejdsplads, som accepterer, at vi også er mennesker med et liv ved siden af, og det er derfor vigtigt, at der er balance med ens arbejde og fritid.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Mød andre kandidater fra Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Senest opdateret: 14 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Jens Nyberg Porse, IT-udvikler, Jyske Bank

Som IT-udvikler arbejder jeg med udvikling af bankens IT-løsninger og systemer. Specifikt har jeg udviklingsansvaret for Jyske Bank Erhvervs CRM (Customer Relationship Management) system, som er det primære arbejdsværktøj, vores erhvervsrådgivere og specialister anvender til at yde god, kundevendt rådgivning. 

Læs mere
Sidst opdateret 04-03-2019

Guntis Rusa, Product Designer, Peakon

I work as a Product Designer and within the tech world that is someone who solves problems, mostly design related. It’s a combination of a few design fields like User Experience, User Interface, Interaction Design, Digital Design and many more. It may sound like a lot of responsibilities, but in general, the main focus of a Product Designer is around User Experience and Interface Design.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Lasse Larsen, Innovation Manager, ISS

Jeg er Innovation Manager i ISS DK. Det betyder, at jeg er ansvarlig for ISS DK’s udviklings- og innovationsagenda. Det indebærer, at jeg sørger for, at vi har en bæredygtig pipeline af ting, vi tester og har klar til implementering. Samtidigt kigger jeg på, hvordan vi kan udnytte de store teknologitrends (Internet of Things, VR/AR, Robotteknologi, kunstig intelligens, Big Data)

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Aron Stefánsson, Network Architect, Kamstrup

Jeg arbejder i Kamstrups Teknologi EL-afdeling, hvor mit team har ansvaret for udvikling og vedligeholelse af det Radio Mesh-netværk, der gør det muligt at fjernaflæse Kamstrups elmålere. Mine opgaver består hovedsageligt af analyse, optimering samt design af vores Radio Mesh-teknologi for at overholde de strenge krav til robusthed og for at imødekomme båndbreddebehovet af fremtidens Smart Grids.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nick Bylang, Software Tester, MovieStarPlanet

At MovieStarPlanet I work in the Quality Assurance department where we do regular test tasks as testcase creation, regression testing and live testing, but my main field is creating and maintaining an Automation framework.   There is always something new to do at MovieStarPlanet. Technologies and regulations change constantly so we must adapt to meet these new rules.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Yasamin Malikshahi, CRO & UX Specialist, IIH Nordic

Jeg er en del af SEO og CRO teamet og er ansvarlig for CRO, UX og design hos IIH Nordic. Inden for konverteringsoptimering arbejder jeg med brugeroplevelse, brugerpsykologi og A/B testing. Grundlæggende benytter vi, inden for konverteringsoptimering, en datadrevet tilgang for at øge konverteringer på et website.

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Line Korsgaard, Frontend-udvikler, E-Komplet

Web-integrator og Multimediedesigner Jeg beskæftiger mig primært med udvikling af nye funktioner og forbedringer af vores software – og det er lige fra design til implementering. Derudover bruger jeg tid på at teste nye versioner, inden de bliver sendt ud til vores brugere. Det mest spændende for mig er arbejdet hen imod den bedste løsning, både designmæssigt og rent kodemæssigt.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Isabel Skov Quintero, Scrum Master, Nykredit

Jeg er procesansvarlig og analytiker i Nykredits Robotics-team. Det vil sige, at jeg driver den måde, vi udvikler robotter på internt i teamet og hele processen omkring dette. Derudover undersøger jeg forskellige krav til vores kode og sørger for, at der veksles mellem forbedringer og nyudvikling. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Mark Haurum, Team Lead, E-Komplet

E-Komplet er en softwarevirksomhed, der laver ERP-systemer til håndværkerbranchen. I den forbindelse skal manden i marken selvfølgelig også have en smart måde at få et overblik over opgaver, registrere tidsforbrug, dokumentere arbejdet og en masse andre ting, der gør hverdagen nemmere for den enkelte, men også for dem hjemme på kontoret.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Ebou Touray, Technology Solutions Professional, Microsoft

Jeg er ansat som Graduate ved Microsoft i Specialist Team Unit-afdelingen, og min rolle hedder Surface - Technology Solution Professionel, der betyder, at jeg er ansvarlig for alt det tekniske, når det drejer sig om vores Surface-produkter fx Surface Laptop, Surface Pro osv. Jeg arbejder ikke direkte med salg, men jeg står for at drive den tekniske beslutning hos vores kunder.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Tore Heimann, Teknisk Projektleder, Signifly

Jeg er en del af den tekniske afdeling, hvor vi sidder med udviklingen af vores digitale produkter. Det kan eksempelvis være online applikationer og værktøjer, systemadministration m.m. Jeg har en faciliterende rolle på holdet, så det er mig, der har det overordnede overblik og skal sørge for at fordele opgaverne og hjælpe mine kollegaer med at finde ud af, hvilke projekter der skal prioriteres.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Anders Illum Hansen, Softwareudvikler, UNIK

Jeg beskæftiger mig med Unik bolig. Primært deres udlejning og administration. Min daglig dag består så i at ny udvikle på den allerede eksisterende platform (.NET siden) og supportere vores kunder. De mest spændende er dem, hvor vi får lov til at udfordre rammerne, tage nye teknologier i brug eller prøve at sniffe til hvad der ellers bliver brugt rundt omkring.

Læs mere
Sidst opdateret 25-09-2019

Rika Pydde, IT Security Specialist, NNIT

My job as a IT Security Specialist in the NNIT Cyber Defense Center is to help protect the IT systems and data of our customers from malicious attackers. In my daily work, I am mainly a security analyst, which means that I investigate and analyze events that happened on a laptop or in an IT system.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mathilde Ørholt Bjerg, Test-koordinator, DR

Som test-koordinator i webområdet arbejder jeg med en række større og mindre webprojekter, der omfatter alt fra DR TV, streaming apps og nyheder på dr.dk. Det gælder blandt andet event- og programsites som Kommunalvalg, X Factor, Grand Prix og KarriereKanonen.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Asger Anker Sørensen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Som konsulenter arbejder vi på tværs af forretningen, og da alle dele af forretningen sidder på værdifuld information i form af opsamlet data, kan vi hjælpe vores kunder med at optimere hele deres forretningen fra produktion til People Management. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Isabel Amalia Jepsen, Data Scientist Consultant, IBM CIC

Forretningsområdet som Data Scientist Consultant er meget bredt. Man arbejder på korte projekter i alle slags virksomheder, og man kan arbejde med al slags data fx. sundhedsdata, vejrdata, mediedata, processdata, kundedata osv. Min primære arbejdsopgave er at finde værdi i data og være med til at løse komplekse problemstillinger for kunden ved brug af data.

Læs mere
Sidst opdateret 13-05-2019

Jonas Bill Lundquist, Praktikant (Udvikler), UNIK

Jeg arbejder i Team Core, og her laver vi forskellige udviklingsopgaver - alt fra research af nye teknologier til vedligeholdelse af gamle systemer. Der er altid nye og ukendte opgaver, som man skal sætte sig ind i og lære om. Jeg lærer noget nyt hver dag, jeg er på arbejde.  

Læs mere
Sidst opdateret 22-10-2019

Ivana Hybenová, Data Analyst, Good Monday

Jeg arbejder som Data Analyst i Good Monday med al den data, vi har til rådighed. Jeg sørger først og fremmest for automatiseret behandling og transformation af rådata. Derefter udvikler jeg rapporter og dashboards til bestyrelser og interne teams. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Signe Kraghede Yding Andersen, Partner Technology Strategist, Microsoft

Jeg arbejder med forretningsudvikling fra et teknisk perspektiv i forhold til vores partnere, fordi Microsoft arbejder sammen med en række partnere – blandt andet større konsulenthuse og mindre IT-virksomheder. Det skyldes, at vi hos Microsoft ikke kan nå ud til hele verden, og derfor er vi nødt til at alliere os med partnere, der kan hjælpe med at sælge og formidle Microsofts produkter og løsning ...

Læs mere
Sidst opdateret 14-08-2019

Simon Gray, Software Developer, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Jeg er udvikler i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvor jeg arbejder med udviklingen af det nye system til Ejendomsvurderinger. Jeg laver full-stack udvikling i Clojure og ClojureScript på det nye værktøj som sagsbehandlere i Vurderingsstyrelsen skal bruge til at lave offentlige ejendomsvurderinger med.

Læs mere