Voksenuddannelse

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!

Søg

Seneste spørgsmål i: Voksenuddannelse

Merit på sygeplejerskeuddannelsen
Hej
Jeg vil rigtig gerne ind og læse til sygeplejeske(internetbaseret) til efteråret 2014. Desværre har jeg ikke mere Su- tilbage, da jeg har opbrugt dette på uddannleser mange år tilbage. Kan jeg tage noget af sygeplejeske uddannlesen som volsenuddannelse eller dele af den og så få det merit? Evt ved at læse til social og sundhedshjælper først? Jeg ved ikke om jeg ellers har nogle andre muligheder mht at søge økonomisk støtte til uddannelsen eller om jeg er nødsaget til at arbejde fuld tid ved siden af?

Tak for svar.

Mvh
Camilla
Svar:

Hej Camilla

Tak for din henvendelse. Der findes forskellige muligheder for at få merit på sygeplejerskeuddannelsen. Bl.a. kan du få merit for op til et halvt år, hvis du er uddannet SOSU-assistent og et helt år, hvis du har nogle bestemte enkeltfag. Du kan læse mere om mulighederne for merit til sygeplejerske uddannelsen på Professionshøjskolen UCCs hjemmeside.

Nu hvor du har lidt over et år, til du vil i gang med uddannelsen, vil jeg foreslå, at du kontakter UCC eller den skole, hvor du gerne vil søge ind, og får en snak med en studievejleder der om, hvordan du bedst forbereder dig, så du kan opnå mest muligt merit. Du kan kontakte UCC via formularen nederst på siden om uddannelsen til sygeplejerske via fjernundervisning.

Held og lykke med det.

Mvh. Sofie, Studentum

Pædagog uddannelse - voksne
Jeg vil gerne starte her til februar på uddannelsen som voksen pædoguddanelsen
Svar:

Hej 

Mener du voksenpædagogisk grunduddannelse? Eller mener du pædagog uddannelsen med fokus på voksne? Du kan både læse den via fjernundervisning og holdundervisning. 

mvh Tina, Studentum. 

Enkeltfag via fjernundervisning
Jeg har igennem 2 omgange opstart på Hgv stoppet halvvejs.
Er det muligt at gennemføre resten/ manglende på fjernundervisning??
Svar:

Hej Birgitte

Du kan finde information om enkeltfag og stx via fjernundervisning her. Du kan kontakte skolerne og høre om optagelseskrav.

mvh Tina, Studentum.

Viser 1-3 af 28 spørgsmål
1
2
3
4
...
10

Annoncer