Vis studentum.dk som: Mobile

Udlandsstudier

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!


SøgSeneste spørgsmål i: Udlandsstudier


13 jan 2013
Deakin University og SU
Hej jeg ville super gerne studere til Bachelor i Creative Arts (Drama) på Deakin university i Australien, universitet står ikke på listen over skoler, og der er heller ingen andre steder med dette studie. Betyder det at jeg ikke kan få tilskud til det det koster at studere dette? Hvis nej, hvorledes skal jeg så søge om det?

Svar:

Hej 

Du skal kontakte SU Styrelsen og høre om både Deakin University og uddannelsen er godkendt til at du kan tage din SU med.  Med hensyn til ekstra tilskud og legater, så kan du også snakke med SU Styrelsen om det. 

Held og lykke med det,

mvh Tina, Studentum. 

08 jan 2013
Ejendomsmægleruddannelse i udlandet
Hvordan bliver man ejendomsmægler i udlandet?

Svar:

Hej Jakob

Her kan du finde information om ejendomsmægleruddannelsen i udlandet og links til skoler. Du kan kontakte skolerne for at høre mere om uddannelserne og optagelseskrav. 

mvh Tina, Studentum. 

07 jan 2013
High School ophold i udlandet
Hej, min datter på 15 år vil gerne bo 1 år i Utah USA hvor vi har familie mens hun går på high school. Er det eneste man skal bruge Visum og optagelse på skolen? Eller er der andre forholdsregler?
Mvh. Ulla Egeskov

Svar:

Hej Ulla

Hvis I gør det privat og ikke via en organisation, som ordner kontakten, så vil jeg tro at det er visum og optagelse. Prøv at hør skolen ad da de sikkert har erfaring med tidligere udenlandske elever. 

mvh Tina, Studentum. 


Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Din Karriereguide

Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby