Elevpladser

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!

Søg

Seneste spørgsmål i: Elevpladser

Butikselev
Jeg har siden april 2012 været butikselev i en tøjbutik. Desværre føler jeg ikke, at jeg lærer noget eller får de udfordringer, som jeg ellers ønsker. Jeg har derfor haft overvejet evt. muligheder.

Mit spørgsmål går på: "Søger jeg en ny butikselevplads inden for fx kosmetik, har jeg så mulighed for at trække på den erfaring, som jeg allerede har nu indenfor butik eller er jeg nødsaget til at starte forfra i mit forløb?" Spurgt på en anden måde: "Har jeg mulighed for at få marit for det forløb, jeg allerede nu har været igennem? Kan jeg fratrække de 7 måneders praktik, som jeg indtil videre har haft?"
Svar:

Hej

Jeg er ret sikker på, at du kan bruge din merit fra din tidligere stilling som butikselev. Du kan overveje at snakke med din uddannelsesvejleder om det.

mvh Tina, Studentum.

forskellen mellem trainee og elev
Hvad er forskellen mellem trainee og elev?
Svar:

Ofte bliver trainee og elev brugt om den samme type stillinger.

Oprindelig taler man om trainee når en allerede (akademisk/teoretisk) uddannet person tager en praktisk uddannelsen (oftest med løn).

Derudover bruges det idag også om 'forpraktik' dvs praktik for dig som vil prøve lidt af inden du indgår en uddannelsesaftale.

I praksis er det dog nødvendigt at se på de respektive opslag for at finde ud af hvad de indebærer.

Viser 1-2 af 2 spørgsmål

Annoncer