Fjernundervisning

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!

Søg

Seneste spørgsmål i: Fjernundervisning

Pris på fjernundervisning
Hvad er priserne for fjernundervisning?
Svar:

Hej Charlotte

Det kommer helt an på, hvad du vil læse af uddannelser via fjernundervisning. Pris på fjernundervisning kan være mellem 100 - 600 kr. pr. fag og så koster bøger også lidt oveni. Det letteste er, at du tager kontakt med uddannelsesinstitutionen, som tilbyder fjernundervisning.

Se uddannelser med fjernundervisning i Danmark her.

Mvh Studentum.

Jeg vil gerne uddannes Indretningsarkitekt via fjernundervisning
kunne godt tænke mig at uddanne mig som indretningskonsulent/arkitekt. jeg har job ved siden af , hvordan er muligheden for dette. Jeg bor i københavn
Svar:

Hej Mia

Du kan finde information om indretningsarkitektuddannelser og indretningskonsulentuddannelser her. Du læser en indretningskonsulentuddannelse først og herefter en indretningsarkitektuddannelse. Det er fleksibelt, så du kan arbejde ved siden af.

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Anatomi og fysiologi via fjernundervisning
Hej,
Kan man tage nogle enkeltfag indenfor anatomi og fysiologi ? Det skal være e-learning, da jeg har et fuldtidsjob ved siden af.

Mvh
Stine
Svar:

Hej Stine

Her kan du tage en anatomi og fysiologi uddannelse via fjernundervisning. Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Viser 1-3 af 55 spørgsmål
1
2
3
4
...
19

Annoncer