Udlandsstudier

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!

Søg

Seneste spørgsmål i: Udlandsstudier

Studere i Costa Rica
Hej.
Er det muligt at studere i Costa Rica? hvor kan jeg læse mere om mulighederne for dette?
Svar:

Hej Amalie

Du kan tage på sprogskole eller sprogrejse i Costa Rica, og her kan du se dine muligheder! På nogle af sprogskolerne kan du læse flere kurser.

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Hvordan kan jeg læse en bachelor i design i udlandet?
hej :) jeg har en gl. uddannelse 1986 fra Skolen f. Brugskunst (nu DK`s Designskole) den var IKKE godkendt som akademisk udd. på dette tidspunkt hvilket gør at jeg kan få su til en bachelor. Derfor påbegyndte jeg en sådan på KEA "sustainable fashion" her i august 2011. Uddannelsen viste sig dog hurtigt ikke at leve op til mine forventninger og derfor afbrød jeg studiet hurtigt. Jeg ønsker nemlig fortsat at koble en "beklædningsdesigner" udd. på min gl. tekstilformgiver udd. da de vil komplementere hinanden smukt!
Nu vil jeg gerne vide (jeres link til liste over godkendte udenlandske skoler virker ikke!) om designskolen i Marbella (som siger de gerne vil have mig) er godkendt som BACHELOR udd. og om jeg som voksen vil kunne søge UDENLANDSTIPENDIUM? Jeg kan se udgifterne overstiger en alm. SU.
På forhånd tak
Sunna Blædel, formgiver
Svar:

Hej Sunna

Her kan du læse om designuddannelser i udlandet. Marbella Design Academy udbyder en designuddannelse på bachelor niveau, og du får 180 ECTS under de 3 år du studerer. Derfor svarer designuddannelsen til en bacheloruddannelse. Du kan kontakte Marbella Design Academy her og høre mere om niveauet på uddannelsen og hvordan du søger udlandsstipendieum.

Her kan du også finde information om udlandsstipendium. Jeg håber, du kan bruge informationen, så du kan få en bacheloruddannelse, som passer dig.

mvh Studentum.

Engelsk uddannelse
engelsk
Svar:

Hej

Du kan læse om uddannelser i engelsk her. Hvis du er interesseret i at læse engelsk i udlandet på enten sprogskole eller højskole kan du læse mere her.Du kan kontakte skolerne inde på de specifikke sider og bestille information om engelsk uddannelserne.

God fornøjelse,

mvh Studentum.

Viser 1-3 af 54 spørgsmål
1
2
3
4
...
18

Annoncer