Erhvervsuddannelser

Studentum.dk
Velkommen til Studentum.dk’s forum for spørgsmål og svar om uddannelse. Her kan du læse de spørgsmål, som vi får fra vores besøgere samt de svar, som vores besøgere har fået fra os. Læs andres spørgsmål og svar eller stil dit eget spørgsmål!

Søg

Seneste spørgsmål i: Erhvervsuddannelser

Dekoratør uddannelse
dekoratør uddannelse i dubai
Svar:

Hej

Vi har desværre ingen dekoratøruddannelser via fjernundervisning. Her er en oversigt over dekoratøruddannelser i Danmark.

Mvh Studentum.

Jeg vil spørge om mekaniker uddannelsen
hej, mir navn er Firas mogharbel, jeg vil spørger om mekaniker uddannelse. Tlf. 52974999.
Svar:

Hej Firas

Jeg ved ikke, hvor du bor i Danmark, men her kan du se en oversigt over mekanikeruddannelser i Danmark. Jeg vil foreslå, at du selv søger lidt i Google efter mekanikeruddannelsen, da du måske kan finde noget tættere på dig?

Held og lykke med det,

mvh Studentum.

Fotograf uddannelse
Hej!
Jeg går lidt med tanken om at uddanne mig som fotograf, og vil super gerne gøre det i udlandet. Men da jeg ikke score topkarakter i engelsk, ville jeg høre om i havde nogle ideer, muligheder eller lign.
Mvh Pernille Bartholdy
Svar:

Hej Pernille

Her kan du finde information om fotograf uddannelser i udlandet. Du kan også se fotograf uddannelser og kurser i Danmark her. Hvis du vil blive bedre til engelsk kan du altid tage et enkeltfag i engelsk, så du bliver bedre til engelsk. Ellers kan du kontakte skolerne og høre, hvad de kræver af engelsk kompetencer.

Det lyder meget spændende, så held og lykke med det,

mvh Studentum.

Viser 1-3 af 66 spørgsmål
1
2
3
4
...
22

Annoncer