Mathias Høgh Titelbech, Kreativ projektleder, Kvalifik

Mathias er Kreativ Projektler, og har ansvaret for Kvalifiks kommunikation og kreativ ideudvikling. 

  • Mathias Høgh Titelbech
  • 25 år
  • Ansat siden 2017
  • Kandidat i Medievidenskab (AU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit primære ansvarsområde hos Kvalifik er kommunikation og kreativ idéudvikling. Det er derfor mit ansvar at varetage projekter, der vedrører udarbejdelsen af indholdet i lige fra animation- og videoproduktioner til online markedsføring.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Som projektleder er en af de spændende udfordringer selvfølgelig, at man har utroligt mange bolde i luften på samme tid, som alle skal prioriteres og gribes, så produktet leveres, og alle de forskellige kunder er glade. Og så er det jo sjoveste at lade kreativiteten slippe fri og skabe nye og originale idéer til vores kunder og deres virksomheders kommunikation.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

For det første har min uddannelse ingen indflydelse på min status i virksomheden, og den var heller ikke en faktor i min ansættelse. Det var min praktiske erfaring ved siden af. Dog har min uddannelse givet mig en analytisk og akademisk tilgang til mit arbejde samt en forståelse for, hvordan man kan se på kommunikation og medier som en enhed af et væld af aktører, der alle skal tages højde for, når man laver produktioner og analyserer data.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kvalifik?

1. Ansvar

2. Variation af arbejdsopgaver

3. Afslappet stemning på arbejdspladsen.

  • Hvorfor er Kvalifik en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Kvalifik er en ret unik virksomhed. På den ene side er virksomheden relativt ny, fyldt med unge autodidakte mennesker og den har en flad struktur og et uformelt miljø. På den anden side er vi en professionel virksomhed, der skaber kvalitetsløsninger for kunder, store som små. Derudover er det inspirerende at arbejde i en virksomhed med en vision, der bygger på at igangsætte og opkvalificere talent, der skal tages seriøst og vurderes på kompetencer i stedet for karakterer eller beviser.

Læs mere om Kvalifik

Mød andre kandidater fra Kvalifik


Annoncer