Karoline Engelund, Digital Project Manager, Kvalifik

Karoline Engelund arbejder som Digital Project Manager hos Kvalifik. Her giver hun dig blandt andet et indblik i, hvad hendes daglige arbejdsopgaver består af. Læs med her.

  • Karoline Engelund
  • 23 år
  • Ansat siden juni 2018
  • Akademiuddannelse i Projektledelse & Organisation

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som Digital Projektleder står jeg for at lede vores projekter omhandlende webudvikling og 3D, samt sikre at de bliver kørt godt i mål. Jeg bygger teams af vores dygtige grafikere og udviklere, har kundekontakten, det overordnede overblik samt tager også selv nogle af de tekniske opgaver på min kappe. Det er et godt mix af koncept og idéudvikling, som sker i tæt samarbejde med vores kunder og med mit team, hvor vi kvalitetstjekker og finpudser.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

At have ansvar for udvikling i både projekter og virksomheden. En god omgang bolde, som elegant skal holdes i luften, er både udfordrende og motiverende på samme tid. Det er spændende at arbejde tæt sammen med så mange dygtige unge mennesker som brænder for deres arbejde, og udvikle nye idéer, tiltag og koncepter for kunderne i tæt samspil med vores digitale univers.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Da jeg er selvlært, og der findes mange dygtige (selvlærte) digitale talenter i vores verden, er uddannelsen, som jeg tog ikke af stor betydning. Den gav mig et godt indblik i projektledelse og processer, som jeg bruger som en god bund at gro på. Mine selvlærte kundskaber, erfaring med ledelse af projekter og webudvikling som jeg har tillært mig hen ad vejen, er de kompetencer, jeg bruger hver dag og hele tiden stræber på at dygtiggøre mig i.

Jeg tror, der opstår en anden “sult efter viden”, når man er autodidakt. Passionen for det du laver skinner virkelig igennem, når du frivilligt sætter dig ned flere timer om ugen og nørder - og at du faktisk gør det, fordi du synes, at det er sjovt! Det skaber en mulighed for at forbedre sine færdigheder og give dem frit spil, og det er præcis hvad jeg, og alle mine kollegaer, kan gøre hos Kvalifik.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kvalifik?

1. Udfordring i opgaver

2. Mulighed for udvikling af de ting man brænder for

3. Et skønt arbejdsmiljø man kan arbejde kreativt i. 

  • Hvorfor er Kvalifik en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Kvalifik er den eneste virksomhed, jeg har mødt, som forstår vigtigheden og muligheden i at udnytte vores generations digitale talent. Digitaliseringen vokser hurtigt fremad dag for dag, og Kvalifik holder altid fingeren på pulsen, og vokser med udviklingen. Det er en kæmpe faktor for mig, da jeg som medarbejder kan gøre det samme. Miljøet er ungt, dynamisk og fantastisk sjovt at arbejde i - så har vi et unikt fællesskab, som gør arbejde til leg hver dag.

Læs mere om Kvalifik

Mød andre kandidater fra Kvalifik


Annoncer