Nina Franziska-Christiansen, Kreativ Teknolog, Kvalifik

Nina Franziska-Christiansen arbejder som Kreativ Teknolog hos Kvalifik, hvor hendes arbejdsopgaver spænder vidt. Du kan læse meget mere om Ninas dagligdag hos Kvalifik her.

  • Nina-Franziska Christiansen
  • 25 år
  • Ansat siden juni 2018
  • B.Sc. i Medialogy (AAU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som kreativ teknolog hos Kvalifik spænder mine opgaver vidt. Min position fungerer sådan, at en projektleder tildeler mig digitale opgaver, som andre firmaer har kontaktet Kvalifik for at få løst. Jeg beskæftiger mig derfor med alt fra design til implementering af hjemmesider, applikationer m.v. Min seneste opgave bestod i at designe og implementere restauranten Warpigs’ nye forside.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende, men også mest udfordrende opgaver er dem, hvor jeg både fungerer som designer og programmør. Med Warpigs’ forside betød det, at jeg kunne lægge vægt på alle de små detaljer, der gør en oplevelse hel. Her bliver en opgave virkelig ens hjerteblod, da man følger processen fra start til slut.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse har givet mig en vidtspændende forståelse indenfor teknologi, design og programmering, samt hvordan man designer gode brugeroplevelser, altså viden om selve interaktionen mellem mennesket og den teknologi vi bruger. De kompetencer er nogle, jeg bruger hver dag hos Kvalifik, da de er essentielle gennem hele processen fra design til færdigt produkt, front-end til back-end.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kvalifik?

At arbejdet er inspirerende og varierende, samt at der er et godt arbejdsmiljø.

  • Hvorfor er Kvalifik en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Kvalifik er en virksomhed med et ungt miljø, som ikke er bange for at være ukonventionel. Her er plads til dialog, og man kan sætte sit eget præg på tingene. Det gælder både i relation til de opgaver man får, samt måden ting bliver gjort på. Det er et firma med stor fremdrift, hvilket er sindssygt inspirerende at være en del af, og man er derfor også selv med til at sætte dagsordenen.

Læs mere om Kvalifik

Mød andre kandidater fra Kvalifik


Annoncer