Daniel Riegels, Stifter og CEO, Kvalifik

Mød Daniel som er stifter og CEO for Kvalifik. Han har ansvaret for den overordnede drift af virksomheden, og bruger sin tid på både ledelse, salg, strategi, administration mm.

  • Daniel Riegels
  • 25 år
  • Ansat siden januar 2016
  • Autodidakt (semestre på KU og ITU)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansvarlig for den overordnede drift af virksomheden, derfor bruger jeg min tid på et hav af forskellige opgaver, herunder: ledelse, salg, strategiske samarbejder, administration, projektledelse af flagskibskundeprojekter og ikke mindst forretningsudvikling.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

At opbygge en organisation fra bunden med alt hvad det indebærer. Al den læring som opstår i kølvandet på en virksomhed i fuld fart. Hvordan håndterer man store og små projekter med vidt forskellige kunder inden for vidt forskellige discipliner? Hvordan bogfører man? Hvordan håndterer man løn til 30 medarbejdere? Og hvordan kan man blive ved med at være sig selv, når man pludselig er leder for en masse mennesker, der også er ens tætte venner?

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Frustrationen over læringsrammerne i skolen – herunder især på gymnasiet og universiteterne – har i høj grad været den største inspirationskilde til at starte Kvalifik. Så på den måde har mine erfaringer fra uddannelsesverdenen været meget vigtige for mit arbejde i dag. Den faglige viden jeg bruger fra dag til dag i arbejdslivet, den stammer næsten udelukkende fra de praktiske erfaringer, jeg har gjort mig hen ad vejen. Den periode i mit liv hvor jeg har lært mest og hurtigst – det har været efter, jeg droppede ud af uddannelsessystemet. Så blev man nødt til suge viden til sig for at kunne klare de helt konkrete udfordringer, man blev stillet overfor, og som havde helt konkrete organisatoriske, personlige eller økonomiske konsekvenser. For mig er det den absolut største motivationsfaktor for at opbygge nysgerrighed og aktivt søge viden.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Kvalifik?

1. At jeg sammen med mine partnere har friheden til at drive forretning, som vi vil – og sætte den retning, vi tror på.

2. At være en del af en bevægelse for en helt ny måde at uddanne sig og arbejde på, hvor man kan være sig selv

3. At jeg hver dag bliver nødt til at lære nye ting; om noget fagligt, der knytter sig til et udviklingsprojekt eller en kampagne, vi leverer; om ledelse og organisationsstruktur; om økonomi, budgetter og administration; og om at balancere et sindssygt spændende job med alle de andre ting i ens liv, som har betydning.

  • Hvorfor er Kvalifik en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg tror, at det er sindssygt vigtigt at finde et arbejde, man brænder for, og som man helst slet ikke kan lade være med at lave. På den måde er det en gave at have fået lov til at skabe sin egen arbejdsplads og løbende kunne forme den efter ens egne værdier i takt med, at de udvikler sig.

Læs mere om Kvalifik

Mød andre kandidater fra Kvalifik


Annoncer