Rasmus Raun, Afdelingschef, Barslund

Rasmus Raun er afdelingschef med ansvar for materiel i Barslund. Her beskæftiger han sig primært med driftsøkonomi, køb og salg af materiel samt management. Læs mere her.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er afdelingschef med ansvar for materiale i en af Danmarks største entreprenørforretninger. Jeg beskæftiger mig primært med driftsøkonomi, køb og salg af materiale samt management.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I entreprenørbranchen løber man altid, så stærkt man kan hver eneste dag, og det har man altid gjort. Det mest spændende og samtidig mest udfordrende er at forsøge at sætte en dagsorden, hvor effektivitet kommer før aktivitet. Underforstået, hvordan får vi mest værdi for en pose penge.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet maskinmester, og det er en professionsbachelor, som består af relativt mange fag. På uddannelsen lærer man hurtigt at prioritere sin tid - alt er vigtigt, men ikke lige vigtigt. Det lyder banalt, men det er fakta, og det kan være yderst vanskeligt i en travl hverdag.

I min nuværende stilling gør jeg især brug af fag som driftsøkonomi og personaleledelse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Barslund?

1. Personlig udvikling

2. Gode relationer til mine kolleger

3. Jeg vil være med til at skabe resultater

  • Hvorfor er Barslund en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

I Barslund får dem, der vil også lov til at tage beslutningerne. Med dette følger naturligvis også et stort ansvar, og begge dele er med til at udvikle ens kompetencer. Vi tror rigtig meget på udvikling af egne talenter, bl.a. gennem tiltag som BG Academy. I Barslund kræver vi meget af hinanden, og der er et stærkt sammenhold.

Læs mere om Barslund

Mød andre kandidater fra Barslund


Annoncer