Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Barslund

Karriere hos Barslund

Vi skaber infrastruktur til samfundets fortsatte udvikling

Barslund blev etableret i 1980 af Thomas Barslund, som den dag i dag stadig besidder posten som adm. direktør. I dag er Barslund et af Danmarks førende entreprenørselskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen og har afdelinger på Sjælland, Jylland og i Sverige (Barslund AB).

Vi er med i alle ender af skalaen, når offentlige og private bygherrer skal have udført alt fra landets største motorvejs- og jernbaneprojekter, til mindre anlægsopgaver og udvikling af kultur og byrum.

I Barslund har vi digitaliseret vores arbejdsprocesser og benytter ny teknologi og digitale værktøjer som BIM/VDC i vores daglige produktion. Ved hjælp af intelligente løsninger effektiviserer vi projektledelsen og undgår unødvendig spildtid og omkostninger. Dette til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere. Barslund A/S er en del af Barslund Group Koncernen.

Til sammen er vi et stærkt team på over 600 medarbejdere. Vi arbejder ud fra en CSR-politik, hvor vi blandt andet har som mål at være med til at gøre en forskel og forbedre livet for kommende generationer, hvilket vi gør gennem uddannelse og spændende karrieremuligheder.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores team, kan du finde vores ledige stillinger samt søge uopfordret på https://barslund.as/karriere/ 

Mød 4 medarbejdere fra Barslund

Senest opdateret: 08 aug 2018