Helga Hertz, Quality Manager, ME Production

Mød Helga, der er ansat som Quality Manager hos ME Production. Helgas ansvarsområder indbefatter hele QHSE-området med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhed.

ME Production
Quality Manager
  • Helga Hertz
  • Ansat siden 2018
  • Projektlederuddannelsen fra CPH Business og Akademiuddannelse i projektstyring

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

ME Production er med sine bæredygtige produkter og miljøvenlige fokus i konstant udvikling, hvor der kontinuerligt bliver stillet nye krav. Det gælder både den teknologiske udvikling til krav fra myndighederne.

Mine ansvarsområder indbefatter hele QHSE-området med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhed. Det er processer med opbygning og indarbejdning af ISO-standarter, implementering af kvalitetsledelsessystem, indførelse af intranet, miljøgodkendelse, arbejdsmiljølovgivning samt hjælp til arbejdsmiljøorganisationen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Mit arbejde er meget varierende med et stort fokus på samarbejdet gennem hele organisationen. Mine opgaver kræver viden om ny lovgivning, involvering med nye medarbejdere, samarbejde med kollegaer og opbygning af nye strukturer.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min baggrund er inden for ledelse, kvalitetssikring og drift af logistik- og produktionsflow. Det har givet mig en systematisk tilgang til opgaver, evnen til at skabe struktur samt opbygge eller optimere arbejdsgange, hvilket jeg gør god brug af i ME Production.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

1. Samarbejdet med mine kollegaer på tværs i organisationen

2. Hjælpe med at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø for mine kollegaer

3. Muligheden for faglig og personlig udvikling 

  • Hvorfor er ME Production en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?  

ME Production er en innovativ teknologisk virksomhed, som har en historie tilbage fra 1945. Organisation inkluderer mange forskellige forretningsområder som forskning og udvikling, design og engineering, globalt salg, teknisk support samt produktion i både Danmark og Kina.

Det er en rummelig virksomhed, som benytter den nyeste robot- og produktionsteknologi, hvilket stiller store krav til medarbejdernes knowhow og samarbejde. Medarbejderstaben er vokset fra 50 til 180 på kun 2 år, hvilket kræver, at alle hjælper med at tage godt imod nye medarbejdere.

Mød andre kandidater fra Move North


Annoncer