Morten Mølgaard, Trainee, Agri Nord

Morten sidder som revisortrainee i Agri Nords økonomiafdeling, hvor de laver regnskab og yder økonomisk rådgivning til landmænd.

Agri Nord
Trainee
  • Morten Mølgaard

  • 26 år
  • Ansat siden 2018
  • HD. 1 del Erhvervsøkonomi og under uddannelse som revisor

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder som revisortrainee i Agri Nords økonomiafdelingen, hvor vi laver regnskab og yder økonomisk rådgivning til landmænd. Agri Nord er en landboforening, som blandt andet yder rådgivning indenfor økonomi, planteavl, økologi, HR, ejendomshandler, husdyrproduktion og mange andre.

I min første tid har jeg primært siddet med bogføring, lavet momsregnskab og opgørelser af mindre regnskaber. Jeg har mange ad-hoc opgaver. Jeg er med på sidelinjen sammen med min mentor i mange opgaver.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Da jeg stadig er forholdsvis ny i faget, har jeg mange forskellige opgaver, hvilket også er med til at gøre jobbet spændende. Her kan nævnes opgaver som momsindberetning og opgørelse af regnskab. De mest spændende opgaver er dem, hvor jeg lærer noget nyt, og hvor jeg bliver udfordret fagligt.

Jeg har også haft nogle mindre administrative opgaver, som registrering af BBR-oplysninger og vedligeholde af LEI-koder, som har medført nogen kundekontakt – dette er også super spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er oprindeligt uddannet Lager- og logistikoperatør og har arbejdet som lagerforvalter inden min ansættelse hos Agri Nord. Derudover havde jeg læst HD 1. del (Erhvervsøkonomi) inden jeg startede ved Agri Nord.

Lige nu er jeg under uddannelse som revisor. Jeg følger FSR’s (Foreningen af Statsautoriserede revisorer) revisoruddannelse, som er et toårigt forløb, hvor der veksles mellem undervisning og praktik. Derudover følger jeg et traineeforløb gennem Seges, hvor der mere er fokus på økonomi i landbruget. Seges er en organisation under Landbrug & Fødevarer og fungerer som et fagligt videns- og innovationshus, der arbejder med alt, der har med landbrugsdrift at gøre. På begge disse uddannelser får jeg noget teori, som jeg ret hurtigt kan få lov at prøve af i praksis - og det er fedt. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

1. At jeg bliver udfordret fagligt

2. At jeg har nogle gode kollegaer

3. Friheden til selv at være med til at planlægge arbejdsdagen

  • Hvorfor er Agri Nord en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Jeg synes, at landbruget er et spændende erhverv, og derfor synes jeg Agri Nord er en spændende virksomhed for mig. Der er plads til at lære samtidig med, at der er masser af frihed under ansvar. Derudover er der en meget fri tone – og det passer mig rigtig godt.

Læs mere om Agri Nord

Mød andre kandidater fra Agri Nord


Annoncer