Sebastian Thagesen, Privatrådgiver, Jyske Bank

Mød Sebastian der arbejder som privatrådgiver i den finansielle sektor. Hans primære område er privatrådgivning til unge og unge familier.

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i den finansielle sektor i banksektoren. Jeg er ansat i Jyske Bank, hvor jeg startede i praktik i begyndelsen af 2014, og jeg har været ansat lige siden. Jeg arbejder primært med privatrådgivning til unge og unge familier i forhold til, hvor de er i deres liv. Det kan eksempelvis være etablering af familie, boligkøb, start på pensionsopsparing eller køb af første bil. Vi taler så om, hvad skal der til for at deres drømme bliver opfyldt.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende ved jobbet er den varierende hverdag, der er. Det er sjældent, at to møder er ens, og det med at hjælpe unge mennesker med at få deres drøm opfyldt i forhold til eksempelvis boligkøb, giver et kick i hverdagen. Jeg bliver hele tiden udfordret af min afdelingsleder i forhold til at bygge videre på min faglige kunnen, så han kan dirigere mig hen imod et fælles mål.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I forhold til min uddannelse tog jeg først en finansøkonom, som har givet mig en god grundviden i forhold til det faglige, der foregår i banken. Derudover er der meget rollespil, så jeg var godt klædt på til dialogen med kunderne. Jeg satte stor pris på den erfaring som vores lærere havde og kunne give videre til os. Det tager dog alligevel lidt tid, før man er inde i de enkelte bankers systemer og kreditpolitik. Efter lidt tid i banken tog jeg en finansbachelor. Den klædte mig på til lidt større og tungere kunder i form af Private Banking, Erhverv & Ledelse, så jeg fik en bedre forståelse for de engagementer. Det har også givet mig byggesten til min videre udvikling og uddannelse. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Jyske Bank?

1. Plads til udvikling. Det er vigtigt, at jeg hele tiden udvikler mig, så jeg ikke kører fast i det samme i for lang tid.

2. Frihed under ansvar. Jeg har ledere, som tror på mig, og bakker mig op i de beslutning, jeg tager - dog inden for bankens rammer.

3. Gode kollegaer. Jeg har nogle gode kollegaer, som er gode at spare med. Der er generelt god stemning både på arbejde, men også uden for banken.

  • Hvorfor er Jyske Bank en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jyske Bank har givet plads til den person, jeg er. Min ledere har lagt en plan for, hvordan jeg udvikler mig bedst, og jeg føler, at har en arbejdsplads, som tror på mig.

Læs mere om Jyske Bank

Mød andre kandidater fra Jyske Bank