Jesper B. Bihlet, Assistant Manager i Audit, KPMG

Jesper arbejder som Assistant Manager, hvor han sidder i KPMG's afdeling for revision og regnskab. Her arbejder han med revision af mange forskellige slags selskaber.

  • Jesper B. Biglet
  • 23 år 
  • Ansat siden 2017
  • MSc Cand.Merc.Aud, BSc HD

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i KPMG's afdeling for revision og regnskab på vores kontor i Nordhavnen i København. Jeg beskæftiger mig med revision af mange forskellige slags selskaber, både små og store – og også børsnoterede. Jeg arbejder med virksomheder inden for flere forskellige brancher, herunder olie, rejsebureauer, teknologi (apps og platforme), ingeniører m.fl.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende i mine opgaver er de udfordringer, som jeg bliver stillet overfor i dagligdagen. Ingen revisioner er ens og et selskab har altid flere muligheder for nye udfordringer.

Den daglige kommunikation med både medarbejdere og ledelsen i et selskab giver både udfordringer, men også høj kvalitet af læring i branchen samt hvad faget egentlig omhandler.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg blev færdig med min HD i regnskab og økonomistyring i 2017, og jeg forventer at gøre min kandidat i revision (cand.merc.aud) færdig i efteråret/vinteren 2018.

Uddannelsen har jeg taget på fuld tid ved siden af mit fuldtidsjob hos KPMG. Derfor har jeg kunne kombinere det teoretiske med det praktiske i alle de trin, som min uddannelse har strækket sig over.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos KPMG?

De vigtigste ting ved KPMG er for mig, at jeg bliver inddraget i udviklingen af både mig selv, men også af virksomheden i sin helhed. Der bliver givet ansvar i et tidligt stadie, hvor man har mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

En anden ting, som er vigtig for mig, er det sammenhold, som der er i virksomheden blandt medarbejderne. Vi hjælper hinanden, roser hinanden og giver kritik. Disse punkter er med til at udvikle ens personlighed og faglighed og trække en op på det næste niveau.

  • Hvorfor er KPMG en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

KPMG er attraktiv at arbejde for, fordi du i et tidligt stadie bliver inddraget i både revisioner og regnskaber, men samtidig også bliver inddraget i den daglige udvikling af KPMG som selskab.

Hvis man er villig til at arbejde og være en del af fællesskabet, så er KPMG den klart bedste mulighed for at udleve drømmen om at blive revisor. Alle muligheder for at udvikle sig selv og andre er tilstede i virksomheden – man skal bare gribe chancen.

Læs mere om KPMG

Mød andre kandidater fra KPMG


Annoncer