Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Nathalia Andersen, Miljørådgiver, Agri Nord

Nathalia er ansat som Miljørådgiver hos Agri Nord. Her består hendes arbejde bl.a. i at hjælpe landmænd med at ansøge miljøtilladelser og-godkendelser til husdyrbrug.

Agri Nord
Natur- og projektkonsulent
  • Nathalia Andersen

  • 34 år
  • Ansat siden 2019
  • Cand. scient. i Biologi

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat i miljøafdelingen hos Agri Nord, hvor jeg arbejder som miljørådgiver. Mit arbejde består bl.a. i at hjælpe landmænd med at ansøge miljøtilladelser og -godkendelser til husdyrbrug, hvis de fx ønsker at bygge en ny stald. 

Ansøgningerne tager ofte udgangspunkt i kundemøder på bedriften, hvor landmanden fortæller om projektet, og vi ser på miljøforholdene. Herudfra udarbejder jeg en ansøgning om miljøgodkendelse, der så indsendes til kommunen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er rigtig spændende at arbejde med de miljømæssige aspekter af landbruget. Jeg synes blandt andet, at det er spændende at se på de muligheder og udfordringer, der kan være, når en landmand ønsker at udvide staldanlægget.

Desuden er det interessant at arbejde med de juridiske aspekter af miljøområdet, hvilket også er med til at danne rammen for en god rådgivning til landmændene.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I mit daglige arbejde bruger jeg den basisviden, som jeg har fået gennem mit studie og anvender denne for den videre udvikling af min faglighed. Min uddannelse har bl.a. givet mig en analyserende tilgang til opgaverne samt metoder til at skabe systematik og struktur i mit arbejde.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Agri Nord?

Høj faglighed, spændende arbejdsopgaver og gode kollegaer.

  • Hvorfor er Agri Nord en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Hos Agri Nord er der en høj faglighed, og vi skaber værdi for kunden. Der er gode muligheder for videreudvikling, og med fleksibiliteten i mit arbejde har jeg stor indflydelse på tilrettelæggelsen af mine opgaver.

Læs mere om Agri Nord

Mød andre kandidater fra Agri Nord


Annoncer