"Jeg vil gerne arbejde med mode og design i Japan"

Asien Studies Programme, CBS

Emil, 24 år

Hvad læser du herude?

“Jeg læser en Bachelor i ASP, som er Asiatiske studier på 3. semster.”Asien studier CBS

Hvorfor læser du det?

“Jeg læser Asiatiske studier både fordi jeg gerne vil have noget med Business at gøre - det vil man jo gerne, når man går på CBS. Men det sjove ved vores uddannelse er, at du også læser meget sprog.

Vi har japansk, som fylder en fjerdedel af hele vores studie. Så du lærer om sproget, samtidig med, at du får en Business uddannelse, men så tager det også et år længere.”

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

“Det bedste er, at uddannelsen har direkte fokus på, at vi skal ud i verden bagefter og arbejde med andre lande. Og jeg har været rejseleder i tre år, så det har været en stor interesse allerede inden jeg startede.”

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

“Det er nok at minglere rundt med så mange fag, når man både skal have mikroøkonomi, sprog og sådan noget på samme tid. Der er meget forskelligt viden man skal optage. Det er en meget bred uddannelse.”

Hvad er din drømmekarriere?

“Det ved jeg ikke. Professionel musiker. Hvis jeg skulle tænke realistisk, så ville mit drømmejob nok være at komme til Japan og arbejde med design og mode.

Har du et studiejob ved siden af?

“Ja, jeg er manager i en tøjbutik ved siden af studiet.”

Har du overvejet et udlandsophold?

“Ja. Jeg skal helt sikkert til Japan.”

Læs mere om BSc in Business, Asian Language and Culture - Asian Studies Programme
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide