"Jeg synes økonomi er spændende"

HA Almen, CBS

Jonas, 21 år

Hvad læser du?

“Jeg læser HA Almen, 3. semester”

Hvorfor har du valgt den uddannelse?

HA Almen CBS

“Fordi jeg synes økonomi er spændende. Jeg tog HHX inden og tænkte, at den her virkede som en direkte overgang med virksomhedsøkonomi og sådan nogle ting.”  

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

“Det bedste er, at den er så virkelighedsnær. Der er så mange af de ting man lærer, som man også kan bruge i det virkelige liv. Det synes jeg er meget skægt - i stedet for bare at køre en masse teorier igennem, som man ikke kan bruge til noget.”

Hvad er det mest udfordrende?

“Alle de eksamener man har. Det er jo kendt for at være den uddannelse i Danmark med flest eksamener. Der skal man lige holde sig på jorden og være klar over det.”

Har du et studierelevant job?

“Jeg har ikke lige nu, men jeg søger. Det er ret svært i starten at få et studierelevant job, fordi de typisk vælger folk der er på deres 2. eller 3. år, som har noget mere viden.”

Hvad er din drømmekarriere?

“Jeg er lidt splittet. Enten skal det være noget finansiering, hvor jeg sidder i en finansierings bank. Ellers skal det være som konsulent, hvor jeg er ude og rådgive virksomheder.”
Læs mere om HA Almen Erhvervsøkonomi
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide