"Uddannelsen er meget dagsaktuel"

Information Management, CBS

Annika, 22 år

Hvad læser du herude?

“Jeg læser BA i Information Management, 3. semester.”

Hvorfor har du valgt den uddannelse?

“Det var egentlig lidt tilfældigt, men jeg ville gerne have en blanding af kommunikation, IT og organisationsledelse. Også passede den her.”

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

“Det bedste er, at uddannelsen er meget dagsaktuel i forhold til businessudvikling for eksempel. Vi lærer meget om informationshåndtering, som vil sige, at vi lærer hvordan vi skal forvalte og bruge teknologien i forbindelse med alle de teknologier, vi er udsatte for.”

Hvad er det mest udfordrende?

“For mig er det mest udfordrende nok IT-delen. At kunne forstå de forskellige IT-systemer, og hvordan de er designet og bygget op.”

Hvad er din drømmekarriere?

“Min drømmekarriere er at være kommunikations- og informationsmanager i Google eller i en anden international virksomhed.”

Har du et studierelevant arbejde ved siden af?

“Ja. Jeg arbejder som frivillig i Marketingland. Som head of communication”
Læs mere om Copenhagen Business School
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide