Luksusbrand management

Domus Academy
11 måneder
21.900 - 22.400 EUR inkl. moms
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Startdato
Milano
september 2023 
november 2023 
februar 2024 

Om uddannelsen

 luksusbrand

Studer luksusbrand management i Milano!

Det er en fantastisk mulighed at studere design i Milan, designens hovedstad, at studere design. På Domus Academy kan du få din kandidatgrad i Luxury Brand Management.

På Master's in Luxury Brand Management-programmet lærer du at hjælpe luksusbrands med at udvikle meningsfulde værdier, stærke budskaber og mindeværdige kundeoplevelser. Du vil analysere kundernes individuelle og sociale adfærd og anvende din indsigt, når du planlægger nye produkter til en luksuskollektion, skaber modeartikler eller udformer overbevisende udstillinger af luksusvarer.

Karrieremuligheder: leder af luksusmærke, produktchef, marketingchef, influencer, direktør for digital kommunikation, kommunikations- og PR-chef, brand- og marketingkonsulent, udstillingsdesigner, arrangør af modeshows.

Tag yderligere tre måneder og få en internationalt anerkendt dobbelt kandidatgrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk kandidatgrad akkrediteret i Italien.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

I praktiske workshops med førende designstudier og virksomheder lærer du ved at designe og skabe. Du vil opbygge værdifulde professionelle kontakter og opdage, hvordan du kan omsætte dine ambitioner til succes.

Målgruppe

Programmet henvender sig til kandidater, der har en grad på første niveau og/eller professionel erfaring inden for design og kunst. Det er også åbent for kandidater med en baggrund inden for økonomi, ledelse eller humaniora, hvis de er motiveret af en stærk interesse for området luksusvarer, tjenester og oplevelser. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er 21.900 EUR

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

September start koster 22.400 EUR. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Luksusbrand management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Luksusbrand management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Luksusbrand management endnu. Bliv den første!
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7