"Jeg vil gerne have både økonomi og politik.”

International Business and Politics, CBS

Aske, 21 år

Hvad læser du herude?

“Jeg læser International Business And Politics, 3. semester.”

Hvorfor har du valgt at læse det?International business and politics

“Jeg synes, at det var en direkte overgang fra min HHX. Jeg valgte også IBP (International Business And Politics) fordi den bringer det politiske aspekt ind i en ellers økonomisk uddannelse. Og jeg vil gerne have både økonomi og politik.”

Hvad er det bedste ved din uddannelse?

“Jamen det er jo netop det, at den har både det politiske og økonomiske. Det gør den også lidt bred, og det motiverer mig lidt, at jeg har lidt af det hele."

Hvad er det mest udfordrende ved uddannelsen?

“Det er, at vi kører undervisningen i blokke, så nogle gange bliver vores fag lidt pressede. For eksempel i det første fag vi havde i år, det er designet til at tage to semestre - og vi skulle i gennem det på to måneder. Det var presset.”

Hvad er din drømmekarriere?

“Jeg har ingen idé. Jeg er slet ikke nået så langt. Uddannelsen er jo så bred, så den lægger op til at man kan gøre det hele; NGO, FN eller hvis man vil ud i det private. Og jeg har så bare ikke taget stilling til det endnu.”

Har du overvejet udlandsophold?

På 5. semester kan vi tage et semester i udlandet eller tage et internship. Jeg overvejer at tage til Mexico og få samlet mit spanske op.”

Læs mere om BSc in International Business and Politics
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide