Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

En videregående uddannelse via fjernundervisning er for dig, der er på udkig efter en seriøs uddannelse med gode jobmuligheder, hvor du kan studere hjemmefra. De fleste videregående uddannelser veksler mellem e-learning, intensive seminarer og eventuel praktik.

Hvis du vil have en fleksibel videregående uddannelse, er fjernundervisning det rette valg for dig. Du får den samme uddannelse, de samme kvalifikationer og de samme muligheder. Forskellen er blot, at interaktionen med dine undervisere og medstuderende er netbaseret og foregår via en online læringsplatform. Ind imellem vil der også være seminarer, og du skal stadig i praktik, hvis det indgår i uddannelsen.

Når du tager en videregående uddannelse via fjernundervisning kan du vælge alt fra professionsbacheloruddannelser til master- og kandidatuddannelser.

Bliv professionsbachelor via fjernundervisning

Professionsbacheloruddannelserne er en af de mest udbredte former for videregående uddannelse som fjernundervisning. Her får du en fleksibel læringsform, der gør det muligt for dig at få en videregående uddannelse med gode jobmuligheder selvom du bor i udlandet, er enlig forælder eller af anden grund har en hverdag, der ikke er forenelig med at tage en fuldtidsuddannelse med fysisk fremmøde i dagtimerne.

På professionshøjskolerne kan du tage netbaserede uddannelser til:

  • Pædagog eller meritpædagog
  • Lærer eller socialrådgiver
  • Ergoterapeut eller fysioterapeut
  • Bioanalytiker eller sygeplejerske

Det er dine fremtidsdrømme, der afgør hvilken professionsbachelor via e-learning, der er den rette for dig. Fælles for dem alle er dog, at det faglige niveau er højt, mens undersøgelser peger på, at netstuderende får bedre karakterer til eksamen end studerende på de ordinære uddannelser.

Studer hjemmefra og tag en master eller kandidat

Har du allerede en bachelor uddannelse og har du været nogle år på arbejdsmarkedet? Tager du en master eller kandidat som fjernstudie kan du fortsætte med at arbejde, mens du videreuddanner dig. Bagefter står du stærkt, hvis du er sulten efter nye udfordringer.

Læs mere om videregående uddannelser eller gå på opdagelse i dine fjernstudie muligheder for dig, der er klar til næste skridt på vejen mod dit drømmejob.

FAQ

  • I Danmark findes der et væld af muligheder for at tage din uddannelse som fjernundervisning. Mulighederne afhænger naturligvis både af den enkelte uddannelse og af den enkelte uddannelsesinstitution, men der findes mange muligheder for at tage din videregående uddannelse som fjernundervisning.

  • Hvis du gerne vil tage din videregående uddannelse online, så findes der mange muligheder for dette. Vælg mellem alt fra professionsbacheloruddannelser som pædagog, lærer og sygeplejerske eller byg oven på din bachelor og tag en master eller kandidat som fjernstudie. Du kan derfor sagtens få en fleksibel hverdag, hvor du studerer online hjemmefra.

  • Om du kan få SU på din online uddannelse afhænger af, om uddannelsen er SU-berettiget. Hvis du vælger en uddannelse, der er SU-berettiget, vil du som udgangspunkt kunne få SU uanset om du vælger at studere på uddannelsen på traditionel vis med fysisk fremmøde, eller om det er online/fjernundervisning. Dog afhænger det som sagt af den enkelte uddannelse.

  • Du kender det måske også som online undervisning, e-learning, online uddannelse eller noget helt fjerde. I bund og grund dækker det over det samme: Nemlig at din uddannelse og undervisningen foregår online. Derfor kræver det også, at du har adgang til en computer og gerne en stabil internetadgang.

    På nogle uddannelser veksles der mellem online undervisning og fysik fremmøde.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12