Filtrer efter
Studieretning
Videregående uddannelse
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 28
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Artikler fra Videregående uddannelse

Reportager indenfor Videregående uddannelse

En videregående uddannelse via fjernundervisning er for dig, der er på udkig efter en seriøs uddannelse med gode jobmuligheder, hvor du kan studere hjemmefra. De fleste videregående uddannelser veksler mellem e-learning, intensive seminarer og eventuel praktik.

Hvis du vil have en fleksibel videregående uddannelse, er fjernundervisning det rette valg for dig. Du får den samme uddannelse, de samme kvalifikationer og de samme muligheder. Forskellen er blot, at interaktionen med dine undervisere og medstuderende er netbaseret og foregår via en online læringsplatform. Ind imellem vil der også være seminarer, og du skal stadig i praktik, hvis det indgår i uddannelsen.

Når du tager en videregående uddannelse via fjernundervisning kan du vælge alt fra professionsbacheloruddannelser til master- og kandidatuddannelser.

Bliv professionsbachelor via fjernundervisning

Professionsbacheloruddannelserne er en af de mest udbredte former for videregående uddannelse som fjernundervisning. Her får du en fleksibel læringsform, der gør det muligt for dig at få en videregående uddannelse med gode jobmuligheder selvom du bor i udlandet, er enlig forælder eller af anden grund har en hverdag, der ikke er forenelig med at tage en fuldtidsuddannelse med fysisk fremmøde i dagtimerne.

På professionshøjskolerne kan du tage netbaserede uddannelser til:

  • Pædagog eller meritpædagog
  • Lærer eller socialrådgiver
  • Ergoterapeut eller fysioterapeut
  • Bioanalytiker eller sygeplejerske

Det er dine fremtidsdrømme, der afgør hvilken professionsbachelor via e-learning, der er den rette for dig. Fælles for dem alle er dog, at det faglige niveau er højt, mens undersøgelser peger på, at netstuderende får bedre karakterer til eksamen end studerende på de ordinære uddannelser.

Studer hjemmefra og tag en master eller kandidat

Har du allerede en bachelor uddannelse og har du været nogle år på arbejdsmarkedet? Tager du en master eller kandidat som fjernstudie kan du fortsætte med at arbejde, mens du videreuddanner dig. Bagefter står du stærkt, hvis du er sulten efter nye udfordringer.

Læs mere om videregående uddannelser eller gå på opdagelse i dine fjernstudie muligheder for dig, der er klar til næste skridt på vejen mod dit drømmejob.