Vis studentum.dk som: Mobile

Teknisk Manager Offshore (Online)

Erhvervsakademi Sydvest
2 år
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsakademiuddannelse
Fjernundervisning

Video

Hvorfor vælge Erhvervsakademi Sydvest?

31.300kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,3/5* - Fagligt miljø

4,3/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Om uddannelsen

Teknisk Manager Offshore Online

Uddannelsen til teknisk manager offshore er en overbygning på uddannelserne driftsteknolog offshore, produktionsteknolog, el-installatør, automationsteknolog og energiteknolog. Den giver mulighed for at arbejde med både tekniske og ledelsesmæssige opgaver.

Uddannelsen giver dig redskaber til på ledelsesniveau at kunne forestå komplekse opgaver inden for grøn omstilling, drift, vedligeholdelse og nyinstallation af tekniske anlæg.

Du lærer at anvende el-teknik i teori og praksis og at løse ledelsesmæssige opgaver i relation til personale, miljø og sikkerhed. På uddannelsen er der særlig fokus på den grønne omstilling, bæredygtighed, vedvarende energi og energioptimering. Dette i relation til alle typer af virksomheder inden for offshore, olie, gas og vindområdet og industrien, fx på boreplatforme og i vindmølleindustrien, både nationalt og internationalt.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen teknisk manager offshore er en overbygningsuddannelse, der varer 2 år. Undervisningen består af kernefag, valgfrie elementer, en 3-måneders praktikperiode og et afsluttende eksamensprojekt.

Da de studerende på uddannelsen ofte kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde, starter uddannelsen med et introforløb tilpasset de studerendes forudsætninger.

  • Virksomheden
  • Energi og miljø
  • El-teknologi
  • Maskinteknolog
  • Automation og procesanalyse

Undervisningen er primært gruppearbejde og projektbaseret i samarbejde med virksomheder.

Praktik

På dit 4. semester skal du i fysisk praktik. Det giver dig muligheden for at kombinere teori og praksis i en virksomhed i et sammenhængende forløb. Du bestemmer selv om praktikken skal være i en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Du vil typisk vælge en praktikvirksomhed inden for et område du særligt interesserer dig for.

Udlandsophold

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til udlandet som en del af din uddannelse. Du kan både vælge at tage et semester i udlandet eller tage din praktik i udlandet.

Tekniske krav

På online Teknisk Manager Offshore kræves der en internetforbindelse med hurtig download og upload hastighed, samt en stabil forbindelse.

Ansøgning og adgangskrav

Med en af følgende erhvervsakademiuddannelser: driftsteknolog offshore, produktionsteknolog, installatør, automationsteknolog og energiteknolog kan du optages direkte på teknisk manager offshore.

Optagelse

Ansøgningerne vurderes ikke efter kravene i kvote 1 og 2, og der gives ikke standby-pladser. Dog kan der være ventelister på nogle uddannelser.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Teknisk Manager Offshore (Online)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Sydvest

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

 Vis telefonnummer
www.easv.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Teknisk Manager Offshore (Online)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Teknisk Manager Offshore (Online) endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7