Professionsbachelor

Teknisk Manager Offshore Online

Erhvervsakademi Sydvest, Fjernundervisning
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
SU-godkendt
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Erhvervsakademi Sydvest?

31.300kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,3/5* - Fagligt miljø

4,3/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Om uddannelsen

Teknisk Manager Offshore Online

Uddannelsen til teknisk manager offshore er en overbygning på uddannelserne driftsteknolog offshore, produktionsteknolog, el-installatør, automationsteknolog og energiteknolog. Den giver mulighed for at arbejde med både tekniske og ledelsesmæssige opgaver.

Uddannelsen giver dig redskaber til på ledelsesniveau at kunne forestå komplekse opgaver inden for grøn omstilling, drift, vedligeholdelse og nyinstallation af tekniske anlæg.

Du lærer at anvende el-teknik i teori og praksis og at løse ledelsesmæssige opgaver i relation til personale, miljø og sikkerhed. På uddannelsen er der særlig fokus på den grønne omstilling, bæredygtighed, vedvarende energi og energioptimering. Dette i relation til alle typer af virksomheder inden for offshore, olie, gas og vindområdet og industrien, fx på boreplatforme og i vindmølleindustrien, både nationalt og internationalt.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen teknisk manager offshore er en overbygningsuddannelse, der varer 2 år. Undervisningen består af kernefag, valgfrie elementer, en 3-måneders praktikperiode og et afsluttende eksamensprojekt.

Da de studerende på uddannelsen ofte kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde, starter uddannelsen med et introforløb tilpasset de studerendes forudsætninger.

  • Virksomheden
  • Energi og miljø
  • El-teknologi
  • Maskinteknolog
  • Automation og procesanalyse

Undervisningen er primært gruppearbejde og projektbaseret i samarbejde med virksomheder.

Praktik

På dit 4. semester skal du i fysisk praktik. Det giver dig muligheden for at kombinere teori og praksis i en virksomhed i et sammenhængende forløb. Du bestemmer selv om praktikken skal være i en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Du vil typisk vælge en praktikvirksomhed inden for et område du særligt interesserer dig for.

Udlandsophold

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til udlandet som en del af din uddannelse. Du kan både vælge at tage et semester i udlandet eller tage din praktik i udlandet.

Tekniske krav

På online Teknisk Manager Offshore kræves der en internetforbindelse med hurtig download og upload hastighed, samt en stabil forbindelse.

Ansøgning og adgangskrav

Med en af følgende erhvervsakademiuddannelser: driftsteknolog offshore, produktionsteknolog, installatør, automationsteknolog og energiteknolog kan du optages direkte på teknisk manager offshore.

Optagelse

Ansøgningerne vurderes ikke efter kravene i kvote 1 og 2, og der gives ikke standby-pladser. Dog kan der være ventelister på nogle uddannelser.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Teknisk Manager Offshore Online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Erhvervsakademi Sydvest
Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

Kom tættere på erhvervslivet med Erhvervsakademi SydVest

Erhvervsakademi Sydvest er regionens største erhvervsakademi med uddannelser i Esbjerg, Sønderborg, Tønder og online. Vi tilbyder flere forskellige uddannelser i et tæt samarbejde med erhvervslivet. Videregående uddannelser (også online) 2-årige videregående uddannelser Top-up bacheloruddannelser Professionsbacheloruddannelser Efteruddannelse på vores Smart Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet