International Handel og Markedsføring Online

Erhvervsakademi Sydvest
1,5 år
Dansk
Ja
Heltid
Sidste ansøgningsfrist: 05-06-2023
Erhvervsakademiuddannelse
Fjernundervisning
august 2023
Åbent hus
03-05-2023

Hvorfor vælge Erhvervsakademi Sydvest?

31.300kr* Gennemsnitlig løn som nyuddannet

4,3/5* - Fagligt miljø

4,3/5* - Socialt miljø

*Baseret på tal fra Uddannelseszoom 2021

Om uddannelsen

Uddannelsen international handel & markedsføring online ved Erhvervsakademi SydVest (EASV) er en overbygningsuddannelse, der bygger på uddannelsen markedsføringsøkonom, finansøkonom,  serviceøkonom eller multimediedesigner. Uddannelsen giver dig et grundlag for at forstå og drive international handel.

Du bliver undervist i salg, handel og international markedsføring samt jura, økonomi og ledelse i forbindelse med international handel og samarbejde.

Efterfølgende vil du kunne søge jobs inden for marketing, salg og eksport og arbejde som leder, koordinator eller projektleder.

Om at studere online

International handel & markedsføring online svarer til et fuldtidsstudie og har samme høje aktivitetsniveau som den klasserumsbaserede undervisning.

Det er et fleksibelt studie, hvor du kan følge undervisningen fra den geografiske placering, der passer dig bedst – oftest på de tidspunkter du ønsker.

Samtidig vil du have adgang til studievejledning, SU-vejledning og IT-vejledning i samme omfang som studerende med fysisk tilstedeværelse.

Hvis du ønsker det, kan du få faglig sparring og vejledning gennem fysisk tilstedeværelse på afdelingerne i Sønderborg og Esbjerg.

Du tilbydes også at deltage i faglige og sociale arrangementer med fysisk tilstedeværelse – bl.a. studieture i ind- og udland.

Undervisningen

Som onlinestuderende ved Erhvervsakademi SydVest tilbydes du deltagelse i en studiegruppe fra dag 1. Formålet er, at I skal understøtte hinandens læring gennem projektarbejde og opgaveløsning, og I bestemmer selv, hvordan I samarbejder.

Der vil løbende være kontakttid med underviserne, og der vil være live oplæg med cases fra virkelighedens virksomheder og gruppepræsentationer i løbet af uddannelsen.

Resten af tiden skal du f.eks. løse selvstændige opgaver, se videoer eller læse faglitteratur. Det kræver, at du kan planlægge din egen tid ansvarligt – til gengæld er det muligt at passe et job eller en sport/hobby ved siden af.

Uddannelsen i international handel & markedsføring varer 1,5 år fordelt på 3 semestre.

På 1. semester er temaet sales planning

 • Kunden som udgangspunkt
 • Industri og konkurrenter
 • Innovation
 • Semesterprojekt
 • Metode og videnskabsteori

På 2. semester er temaet forretningsudvikling i et internationalt perspektiv

 • Udvikling af salgsgrundlaget
 • Det gennemførende salg
 • Implementering og opfølgning
 • Semesterprojekt

På 3. semester skal du i praktik og skrive hovedopgave.

Praktik

På uddannelsen skal du i dit 3. semester i fysisk praktik. Det giver dig mulighed for at kombinere teori og praksis i virkelighedens verden. Du bestemmer selv, om praktikken skal være i en virksomhed i Danmark eller i udlandet.

Udlandsophold

På Erhvervsakademi SydVest har du mulighed for at komme til udlandet som en del af din uddannelse. Du kan både vælge at tage et semester i udlandet eller tage din praktik i udlandet. Begge dele som fysiske udlandsophold. Læs mere her.

Tekniske krav

Læringssystemet består af online platformen Moodle. Til live oplæg og præsentationer benyttes Zoom.

Som onlinestuderende skal du have en internetforbindelse med hurtig hastighed til download og upload samt en stabil forbindelse.

Ansøgning og adgangskrav

Du opfylder de formelle krav og kan blive optaget direkte på international handel & markedsføring, hvis du har en uddannelse som markedsføringsøkonom.

Andre merkantile erhvervsakademiuddannelser vil blive vurderet med udgangspunkt i markedsføringsøkonomuddannelsen, hvilket betyder, at kravene til karakterer skærpes for disse uddannelsers vedkommende.

Hvis vi skulle modtage ansøgninger fra flere kvalificerede ansøgere, end vi har studiepladser til, vil vi udvælge de bedst kvalificerede ud fra en samlet vurdering af følgende kriterier:

 • Gennemsnit på den adgangsgivende uddannelse
 • Karakter opnået på den afsluttende eksamen på den adgangsgivende uddannelse
 • Studierelevant erhvervserfaring

Hvis du har en anden uddannelsesbaggrund end markedsføringsøkonom, skal du vedlægge et CV med uddannelseserfaring, relevante kurser og erhvervserfaring samt medsende dokumentation. Du kan se dine adgangsmuligheder nedenfor. Kravene afhænger af din uddannelsesbaggrund:

 • Finansøkonom
 • Serviceøkonom
 • Multimediedesigner

Ved anden uddannelsesbaggrund bedes du kontakte akademiet for en individuel vurdering.

Som færdiguddannet vil du kunne søge job i større eller mindre virksomheder som leder eller koordinator inden for marketing, salg eller eksport. Du vil for eksempel kunne få jobs som:

 • Projektleder
 • Key account manager
 • Salgschef
 • Marketingchef

Få information

Få svar på dine spørgsmål om International Handel og Markedsføring Online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Sydvest

Spangsbjerg Kirkevej 103
6700 Esbjerg

 Vis telefonnummer
www.easv.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om International Handel og Markedsføring Online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af International Handel og Markedsføring Online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9