"Min største drøm, det er at få lov til at åbne et fritidsaktivitet center"

Therese, 21 år

Hvilke uddannelse går du på og hvorfor?

Jeg går på pædagoguddannelsen fordi, jeg under min tid i folkeskolen, mødte rigtig mange mennesker, der havde brug for ekstra hjælp og støtte i deres liv, bl.a. på grund af forældre der ikke var tilstedeværende. Samtidig kommer jeg fra Allerød, ved et socialt belastet område, så derfor har jeg fået engagement til at gå ud og blive denne her person de unge mennesker, der har brug for det, kan støtte sig op af.

Hvad er det bedste eller mest spændende ved dit studie?

Interview med studerende på pædagoguddannelsen UCC

Du lærer en masse nye ting. Du får lov til at lære en masse om menneskers psyke, hvad der foregår i mennesker. Du lærer samtidig om hvordan du hjælper mennesker der har været udsat for et traume - hvad du kan gøre for at hjælpe dem igennem det. 

Er der noget man skal være specielt opmærksom på når man starter, er der nogle udfordringer?

Der er rigtig meget arbejde, der skal læses meget og der er mange ting du skal sætte dig ind i.

Hvad er din drømmekarriere.

Jeg vil rigtig gerne være socialpædagog for socialt belastede børn og unge. Min største drøm det er at få lov til at åbne et fritidsaktivitets center, for socialt belastede unge drenge. Hvor der er tilknyttet erhvervsfolk, der kan aktivere de unge og give dem interressere, som f.eks. at fikse biler.
Læs mere om Pædagoguddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide