Bacheloruddannelse

Music

Længde
4 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
4 år
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Sydney

Om uddannelsen

Music

Our Bachelor of Music offers programs in Contemporary Music Practice, Composition for Creative Industries, Digital Music and Media, and Musicology. Become a broadly educated musician, with skills across music and arts-related contexts and professions to build a flourishing creative career.

University of Sydney

Drømmer du om sol, sandstrand og undervisning i verdensklasse? Vil du studere i et internationalt miljø og udforske Sydney og resten af Australien på tæt hold? Så er University of Sydney (USYD) helt sikkert noget for dig!

USYD er et internationalt anerkendt universitet og medlem af The Group of Eight, der er en koalition af Australiens otte førende universiteter.

University of Sydney er et offentligt universitet, der blev grundlagt i 1850 og er beliggende syd for Sydney CBD. USYD har over 70.000 studerende hvor en stor del er internationale studerende fra hele verden. Camperdown/darlington Campus er USYD’s hovedcampus og måler hele 720.000 kvadratkilometer, derudover har USYD 8 andre campusser og en forskning station på The Great Barrier Reef.

Sydney er hovedstad i delstaten New South Wales og er Australiens største by med over fem millioner indbyggere. Det Australiens klima er mildt med mellem 18 og 32°C om sommeren og 8 til 18 °C om vinteren. 

Hvad kan jeg læse på University of Sydney?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sabbatår
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)

Kontakt EDU

Overvejer du at læse på University of Sydney, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

University of Sydney
Sponsoreret